• پنجشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1403111813453
  • خبرنگار : 50022

یک فعال حوزه ساخت و ساز:

تب استفاده از نماهای رومی در کرج تقریباً فروکش کرده است

تب استفاده از نماهای رومی در کرج تقریباً فروکش کرده است

ایسنا/البرز یک فعال حوزه ساخت و ساز با اشاره به گرایش سازندگان به سمت نماهای مدرن، گفت: استفاده از نماهای رومی در کرج تقریباً کم شده است.

مهدی ولیئی در همایش بررسی چالش‌های صنعت ساخت و ساز که روز پنجشنبه ۱۸ بهمن ماه در کرج برگزار شد؛ با بیان اینکه سازندگان با تمام مشکلات و سختی‌ها مشغول فعالیت هستند، گفت: سازندگان البرز در حال تلاش برای کاهش بافت‌های فرسوده و قولنامه‌ای و جایگزینی آنها با سازه‌های محکم و استاندارد هستند.

وی با بیان اینکه بافت‌های فرسوده امروز به یک معضل بزرگ در کرج تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: همه سازندگان باید برای بهبود این وضعیت و ساخت سازه‌های انبوه در بافت‌های فرسوده و ریزدانه دست در دست هم دهند.

رئیس انجمن صنفی سازندگان استان البرز با تأکید بر لزوم حمایت سازمان نظام مهندسی و بانک‌ها از حرکت به سمت ساماندهی بافت‌های فرسوده، گفت: با توجه به مسائل مربوط به ایمنی در بافت‌های فرسوده، هرچه زودتر باید به سمت بهبود این وضعیت برویم.

این فعال حوزه ساخت و ساز درباره استفاده بیش از حد از نمای رومی در کرج طی سال‌های اخیر، گفت: با توجه به فعالیت کمیته نما در شهرداری کرج و گرایش سازندگان به استفاده از نماهای مدرن، استفاده از نمای رومی تقریباً کم شده است. البته کمیته نما در شهرداری یک سری ایرادات دارد و سلیقه‌ای عمل می‌کند.

وی افزود: متأسفانه برخوردهای سلیقه‌ای در سیستم‌های اداری از جمله کمیته نما به عنوان یک مانع، موجب دلسردی و تاخیر در اجرای پروژه‌ها و نهایتاً صدور پایان کار شده و صدمات عدیده‌ای به بخش ساختمان  وارد کرده و منجر به رکود در سرمایه‌های شهری می‌شود. بنابراین انتظار داریم مدیران مجموعه مدیریت شهری در این بخش بازنگری جدی و موثر داشته باشند و موانع موجود را رفع کنند.

وی در پایان به وجود رکود در صنعت ساختمان هم اشاره و تصریح کرد: علی رغم این وضعیت، افزایش قیمت مصالح و کاهش قدرت خرید مردم، اما باز هم قیمت عوارض از سوی شهرداری بالاتر رفته که این موضوع باعث خروج بسیاری از سازندگان از این صنعت شده است. تقاضا داریم شورای شهر و شهرداری به این مسائل دقت کرده و از افزایش بیشتر قیمت عوارض جلوگیری کنند.

صدور رایگان مجوز ساخت بناهای درمانی، آموزشی و ورزشی در البرز

مهدی مهرور سرپرست فرمانداری کرج هم در این همایش با بیان اینکه استان البرز در سرانه زیرساخت‌های آموزشی، درمانی و ورزشی آخرین استان کشور به شمار می‌رود، گفت: در این خصوص دست یاری به سمت سازندگان دراز می‌کنیم تا از امکانات خود در راستای ارتقای زیرساخت‌های استان استفاده و به این بخش کمک کنند.

مهرور افزود: کلیه مجوزهای ساخت در سه حوزه ورزشی، آموزشی و درمانی توسط شهرداری کرج و بقیه شهرداری‌های استان البرز به صورت رایگان صادر می‌شود. امیدواریم با این شرایطی که فراهم شده است شاهد مشارکت سازندگان و رشد زیرساخت‌های استان باشیم.

وی به معضل ناترازی انرژی هم اشاره و اعلام کرد: با آماده‌سازی زمین و در نظر گرفتن تسهیلات، امکان سرمایه‌گذاری در انرژی خورشیدی هم در استان فراهم شده و سرمایه‌گذاران به خصوص سازندگان می‌توانند در این بخش هم مشارکت کنند.

سیاست‌های ساخت و ساز، به احداث سازه‌های خرد و بی کیفیت منجر شده است

ابوالفضل صفیاری نایب رئیس انجمن صنفی سازندگان استان البرز هم با انتقاد از سیاست‌های ساخت و ساز در کشور و استان البرز، گفت: سیاست‌های ساخت و ساز در کشور باعث شده این بخش به سمت سازه‌های خرد و بی کیفیت برود در حالی که در کشورهای همسایه، ساخت و سازها پیشرفته است.

صفیاری درباره اهمیت گارانتی ساختمان هم گفت: تا زمانی که ساخت و ساز صنعتی نشود موضوع گارانتی سازه هم نابسامان است. در ساخت وساز باید به سمت ساخت صنعتی و شرکتی برویم تا این موضوع هم قابل اجرا باشد. البته الان شرکت‌هایی هستند که سازه خود را گارانتی می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha