• شنبه / ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403112014739
  • منبع : جمعیت هلال احمر

ارائه خدمات امدادی به بیش از ۹۰۰۰ نفر در ۱۹ استان کشور

ارائه خدمات امدادی به بیش از ۹۰۰۰ نفر در ۱۹ استان کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر گفت: به بیش از ۹۰۰۰ نفر در ۱۹ استان کشور خدمات امدادی ارائه شد.

به گزارش ایسنا، بابک محمودی در توضیح بیشتر گفت: از پنجشنبه ۱۸ بهمن تا ساعت ۰۸:۳۰ امروز شنبه ۲۰ بهمن‌ماه، نجاتگران‌ هلال‌احمر در ۱۹ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، مرکزی و همدان به ۹ هزار و ۲۰۵ نفر از هم‌وطنانمان خدمات امدادونجات ارائه دادند.

وی ادامه داد: ۸ هزار و ۱۵۵ نفر در قالب ۲ هزار و ۸۶۹ دستگاه خودروd گرفتار شده در برف و کولاک توسط نجاتگران‌ هلال‌احمر رهاسازی شدند که در این عملیات، به ۹۹۱ نفر از سرنشینان خودروها اسکان اضطراری داده شد، و ۶۲۱ نفر نیز به مناطق امن منتقل شدند.

محمودی افزود: در این بازه زمانی، ۱۰ نفر دچار مصدومیت شدند که امدادگران پس از انجام اقدامات اولیه آن‌ها را به مراکز درمانی انتقال دادند؛ همچنین ۷۳۷ نفر از سرنشینان خودروهای گرفتار در برف و کولاک از اقلام غذایی و ۱۴۶ نفر از اقلام زیستی بهره‌مند شدند.

بر اساس گزارش سایت هلال احمر، رئیس سازمان امدادونجات هلال احمر در خاتمه اضافه کرد: ۱۹۱ تیم عملیاتی جمعیت هلال‌احمر متشکل از ۶۳۱ نجاتگر در این عملیات حضور و به هموطنانمان امدادرسانی کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha