• جمعه / ۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۸:۰۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403120301831
  • خبرنگار : 51033

سرمربی تیم فوتبال سپاهان:

می‌خواهم خواب راحت برای تراکتور نگذارم

می‌خواهم خواب راحت برای تراکتور نگذارم

ایسنا/اصفهان سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: قصد من این است که با دو امتیاز بیشتر نسبت به تراکتور برای آنها خواب راحت نگذارم. دوست داشتند امروز برنده نشویم، اما بهترین عملکرد را داشتیم و باید با فکر بهتر بودن برای پس گرفتن صدر جدول به رختخواب بروند.

پاتریس کارترون عصر امروز، جمعه سوم اسفند، در کنفرانس‌خبری پس از دیدار تیم‌های فوتبال سپاهان و ذوب‌آهن در چارچوب هفته بیستم لیگ‌برتر که با برتری سنگین چهار بر یک سپاهان به پایان رسید، اظهار کرد: خیلی برای هواداران‌مان خوشحالم. بردن دربی همیشه جذابیت‌های خودش را دارد و هدف‌مان این است تا انتهای فصل همه بازی‌های خانگی را ببریم تا قهرمان شویم.

وی افزود: در بازی‌های خارج‌ازخانه هم حریفان دشواری داریم و باید تلاش کنیم تا با کمک هواداران نتایج مناسبی به‌دست بیاوریم. در نیمه‌دوم بازی امروز هم تغییرات خوبی ایجاد کردیم که در نهایت به پیروزی‌مان منجر شد.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: خوشحالم که توانستیم راه‌حل‌های زیادی برای رسیدن به دروازه ذوب‌آهن پیدا کردیم. قبل از اینکه گل تساوی را دریافت کنیم هم می‌توانستیم صاحب گل دوم شویم. از لحاظ تهاجمی منظم‌تر شدیم و توانستیم مثبت کار کنیم. خوشحالم توانستیم مقابل تیمی چهار گل بزنیم که خیلی سخت گل می‌خورد.

کارترون درباره تقابل حساس هفته آینده سپاهان با تراکتور اظهار کرد: در ابتدا قصد من این است که با دو امتیاز بیشتر نسبت به تراکتور برای آن‌ها خواب راحت نگذارم. دوست داشتند امروز برنده نشویم، اما بهترین عملکرد را داشتیم و باید با فکر بهتر بودن برای پس گرفتن صدر جدول به رختخواب بروند.

وی در پایان گفت: می‌دانم بازی رفت را مقابل تراکتور واگذار کردیم اما به‌دنبال این هستیم که در بازی هفته آینده بهترین نمایش را داشته باشیم. از جو خیلی عالی تبریز شنیده‌ام و دوست دارم خارج از هر نتیجه‌ای، برای ایران یک فوتبال جذاب ببینیم و مطمئن هستم دیدار سپاهان و تراکتور بازی تماشایی خواهد شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۲۲:۱۱

تازه تراکتور کابوسی بنام خیبر رو داره فردا می‌بینید

avatar
دیروز ۲۳:۰۸

برات چقدر آب خورد؟؟