• پنجشنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۶:۲۱
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403120906446
  • خبرنگار : 50040

شنبه و یکشنبه برفی در انتظار گیلان

شنبه و یکشنبه برفی در انتظار گیلان

ایسنا/گیلان مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: از عصر و شب فردا در ارتفاعات و به تدریج دامنه ها شاهد بارش برف و کولاک شدید تا ظهر یکشنبه خواهیم بود.

محمد دادرس در گفت وگو با ایسنا، آسمان گیلان را نیمه ابری تا ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: دیلمان با منفی ۶ درجه سلسیوس و رشت با ۱۰ درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.

وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده گذر جریانات کم و بیش ناپایدار از منطقه دانست و افزود: طی امروز شاهد بارندگی رگباری و شدید و رعد و برق و تگرگ و وزش باد و کاهش دما و بارش پراکنده برف در ارتفاعات خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی گیلان تصریح کرد: فردا با کاهش موقتی ناپایداری، کاهش ابر و افزایش نسبی دما پیش بینی می شود، اما به تدریج از عصر و شب جمعه نفوذ موج بارشی و سرد، ابرناکی و مه آلود بودن هوا و کاهش دما و بارندگی رگباری و شدید و رعد و برق و تگرگ و وزش باد مورد انتظار است.

دادرس با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی، ادامه داد: با فعالیت این موج بارشی و سرد، متوسط دمای هوا بین چهار تا هشت کاهش می یابد؛ همچنین احتمال آبگرفتگی و بالا آمدن سطح آب رودخانه ها و مسیل ها و جاری شدن روان آب و سیلاب و... وجود دارد.

وی با بیان اینکه در ارتفاعات و به تدریج دامنه ها شاهد بارش برف و کولاک شدید تا ظهر یکشنبه خواهیم بود، اضافه کرد: به تدریج طی عصر و شب شنبه تا ظهر یکشنبه در برخی نقاط جلگه ای همجوار با دامنه ها نیز بارش برف پیش بینی می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha