• چهارشنبه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1403121510812
  • خبرنگار : 50592

مسئول اتحادیه میوه و تره‌بار یزد:

کمبودی در تامین میوه‌های شب عید نداریم/پیش‌بینی ثبات نسبی قیمت‌ها در روزهای پایانی سال

کمبودی در تامین میوه‌های شب عید نداریم/پیش‌بینی ثبات نسبی قیمت‌ها در روزهای پایانی سال

ایسنا/یزد مسئول اتحادیه میوه و تره‌بار یزد میزان سود مجاز تعیین شده برای عرضه میوه در مغازه‌های سطح شهر را حداکثر ۲۰ تا ۳۰ درصد اعلام کرد و ضمن پیش بینی ثبات قیمت این بازار در روزهای پایانی سال، تاکید کرد: در صورت گزارش گران فروشی با متخلفان به شدذت برخورد خواهیم کرد.

«محمدحسین غلامی» در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اشاره به این که با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز، وضعیت عرضه و قیمت میوه در بازار مورد توجه مصرف‌کنندگان است، تصریح کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که خوشبختانه کمبودی در تأمین میوه‌های شب عید وجود ندارد و اقدامات لازم برای تأمین پرتقال و سیب درختی تنظیم بازار توسط نهادهای مربوطه انجام شده است.

وی با اشاره به این که بر اساس دستورالعمل‌های موجود، میزان سود مجاز برای فروشندگان میوه بسته به نوع محصول متفاوت است، گفت: برای هندوانه، خربزه و موز این میزان ۲۰ درصد در نظر گرفته شده  و برای سایر محصولات مانند گوجه، خیار، سیب‌زمینی، پیاز و مرکبات نیز این مقدار ۳۰ درصد تعیین شده است.

این مسئول تصریح کرد: با این حال، در برخی میوه‌فروشی‌ها، قیمت‌گذاری بیش از این میزان مشاهده شده که توسط نهادهای نظارتی مورد بررسی و کنترل قرار می‌گیرد.

وی با بیان این که مشکلی در رابطه با تأمین تقاضای افزایش‌ یافته این ایام و حمل‌ و نقل و توزیع میوه‌ تازه در نوروز نداریم، گفت: با توجه به شرایط عرضه و اقدامات نظارتی، انتظار می‌رود که قیمت میوه در روزهای پایانی سال ثبات نسبی داشته باشد و کمبودی در بازار مشاهده نشود.

وی افزود: البته تغییراتی در الگوی خرید مشتریان به دلیل شرایط اقتصادی مشاهده شده که ممکن است بر میزان تقاضا تأثیرگذار باشد.

مسئول اتحادیه میوه و تره‌بار یزد در پایان اظهار کرد: نظارت‌ها بر بازار شب عید به طور مستمر ادامه دارد و در صورت مشاهده تخلفات در قیمت‌گذاری، اقدامات لازم از سوی بازرسان مربوطه انجام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha