• شنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۰:۴۰
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1403121812793
  • منبع : نمایندگی سمنان

بازداشت سارق ساختمان‌های نیمه‌کاره شاهرود

بازداشت سارق ساختمان‌های نیمه‌کاره شاهرود
عکس تزئینی است

ایسنا/سمنان فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود گفت: با تلاش ماموران انتظامی کلانتری ۱۱ آزادی، سارق ‏خودروی سرقتی دستگیر شد و در تحقیقات پلیس به چهار فقره سرقت ساختمان‌های نیمه کاره اعتراف کرد.‏

سرهنگ علیرضا شائینی با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر سرقت یک دستگاه خودروی سواری پژو در حوزه استحفاظی کلانتری ۱۱، بلافاصله طرح مهار اجرا و پیگیری موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی با اشاره به گشت زنی‌های هدفمند ماموران انتظامی شهرستان، افزود: سرانجام ماموران کلانتری ۱۱ موفق شدند خودروی سرقتی در منطقه شمالی شهرستان شناسایی و سارق را دستگیر کنند.

سرهنگ شائینی گفت: متهم سابقه‌دار، علت سرقت پژو را تهیه و مصرف مواد مخدر اعلام کرد و با هماهنگی قضایی خودروی سرقتی تحویل مالباخته شد.

به گزارش ایسنا به نقل نیروی انتظامی شاهرود، فرمانده انتظامی شهرستان با بیان اینکه متهم سابقه‌دار در تحقیقات فنی پلیس به ۴ فقره سرقت ساختمان‌های نیمه کاره اعتراف کرد، ادامه داد: پرونده در این رابطه تشکیل و سارق به مراجع قضایی معرفی شد.

فرمانده انتظامی استان سمنان نیز از دستگیری سارق سابقه‌دار و اعتراف وی به ۳۶ فقره سرقت اماکن خصوصی، خودرو و محتویات داخل خودرو به همراه دو مالخر توسط ماموران کلانتری ۱۳البرز با همکاری کلانتری ۱۱ آزادی شهرستان شاهرود خبر داد .

سردار جلیل موقوفه‌ئی ادامه داد: در پی وقوع چند فقره سرقت در شهرستان شاهرود، بررسی موضوع در جلسات پیشگیری از سرقت مطرح و چند اکیپ از ماموران گشت وارد عمل شدند.

وی با اشاره به گشت‌زنی‌های بی‌وقفه و هدفمند ماموران و بررسی دقیق صحنه‌های سرقت، افزود: سرانجام در نتیجه تلاش های ماموران کلانتری ۱۱ و ۱۳ البرز، هویت سارق سابقه‌دار برای پلیس برملا شد.

سردار موقوفه‌ئی از شناسایی و دستگیری متهم طی عملیات ضربتی پلیس خبر داد و گفت: متهم در تحقیقات فنی ماموران به ۳۶ فقره انواع سرقت اماکن خصوصی، خودرو و محتویات داخل خودرو اعتراف کرد و ادامه داد: اموال مسروقه را به دو مالخر فروخته است.

فرمانده انتظامی استان با اشاره به دستگیری مالخران، اظهار کرد: در بازرسی از مخفی‌گاه متهمان، اموال سرقتی قابل توجهی کشف شد.

موقوفه‌ئی با بیان اینکه سارق و دو مالخر، با تکمیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک موضوع را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha