• چهارشنبه / ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403122920243
  • خبرنگار : 50471

رئیس اداره تعاون روستایی نهاوند:

توزیع میوه شب عید در ۵ منطقه نهاوند

توزیع میوه شب عید در ۵ منطقه نهاوند

ایسنا/همدان رئیس اداره تعاون روستایی نهاوند از توزیع میوه شب عید در پنج منطقه این شهرستان به قیمت مصوب خبر داد.

علی دهپهلوان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: توزیع میوه شب عید در نهاوند با قیمت دولتی در حال انجام است.

وی هدف از توزیع میوه شب عید را تعادل‌بخشی قیمت اعلام و اظهار کرد: برای رفاه حال شهروندان در پنچ منطقه شهر و بخش‌های این شهرستان میوه با قیمت دولتی توزیع می‌شود.

دهپهلوان تصریح کرد: این میوه‌ها شامل سیب و پرتقال است و قیمت‌های مصوب برای این میوه‌ها از طرف استان اعلام شده و علاوه بر میوه‌های شب عید، خرما نیز در فروشگاه‌های منتخب توزیع شده است.

وی ادامه داد: کیفیت این میوه‌ها بسیار خوب است و با هدف تنظیم و کنترل بازار عرضه می‌شود و در صورتی که نیاز باشد از استان دوباره وارد می‌شود.

دهپهلوان گفت: در این مرحله ۲۵ تن پرتقال و هشت تن سیب عرضه می‌شود و علاوه بر نهاوند این میوه‌ها در شهرهای گیان، برزول و فیروزان نیز توزیع می‌شود.

رئیس اداره تعاون روستایی نهاوند اضافه کرد: در شهر نهاوند در میدان بسیج و در محل نمایشگاه عرضه کالا در بالاتر از مصلای شهرستان و در محل اداره تعاون روستایی این میوه‌ها عرضه می‌شود.

به گفته وی؛ قیمت هر کیلوگرم پرتقال ممتاز ۳۸هزار تومان و هر کیلوگرم سیب زرد و قرمز ممتاز با قیمت ۵۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

دهپهلوان تاکید کرد: توزیع میوه در شهرستان نهاوند تا شب عید در غرفه‌های تعیین شده سطح شهر ادامه دارد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha