سرهنگ مهدی میناخانی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی تعدادی از رانندگان، اظهار کرد: نیروهای پلیس به صورت کامل در آمادهباش قرار دارند و همه اکیپهای پلیس راه در محورهای مواصلاتی استان زنجان مستقر هستند.
وی با تأکید بر اینکه با آغاز تعطیلات نوروزی ترددها در جاده های استان افزایشی است، گفت: افزایش حجم تردد در کنار عدم رعایت قوانین میتواند باعث بروز حوادث تلخی شود بهگونهای که از آغاز سفرهای نوروزی شاهد فوت دو نفر در تصادفات رخ داده در آزادراه زنجان به قزوین بودیم که در اولین سانحه یک عابر پیاده دچار حادثه شده و جان خود را از دست داد. همچنین در تصادف دیگری برخورد خودرو سواری با کشنده پارک شده در حاشیه جاده عامل مرگ راننده خودرو سواری شد.
رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جادهای پلیس راه زنجان با تأکید بر اینکه از ابتدای آغاز طرح نوروزی، میزان تصادفات در محورهای مواصلاتی استان زنجان قابل توجه بوده است، گفت: با توجه به وقوع تصادفات، از هم استانیها درخواست داریم که قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند تا شاهد کاهش تصادفات و تلفات جانی باشیم.
وی ادامه داد: به منظور پیشگیری از تصادفات، میزان جرائم رانندگی یک سوم افزایش یافته و به شدت اعمال خواهد شد.
رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جادهای پلیسراه استان زنجان تأکید کرد: پلیس به هیچ وجه در برخورد با تخلفات حادثهساز اغماض نخواهد کرد و تخلفات در این زمینه خط قرمز پلیس راه است.
میناخانی به سه عامل اصلی تصادفات در این استان اشاره کرد و گفت: سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز و استفاده از تلفن همراه از عمدهترین دلایل تصادفات جادهای در استان زنجان هستند.
انتهای پیام
نظرات