چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ | ۱۸:۱۴
استاندار: «ایران‌جان» باید به فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های خراسان شمالی تبدیل شود

استاندار: «ایران‌جان» باید به فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های خراسان شمالی تبدیل شود

خراسان شمالی (ایسنا) - استاندار خراسان شمالی با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت رسانه ملی در برنامه «ایران‌جان»، معرفی مزیت‌های سرمایه‌گذاری، مجوزهای بی‌نام، توانمندی‌های اقتصادی و جاذبه‌های گردشگری استان را از اولویت‌های این رویداد دانست.

بهمن نوری در نشست هماهنگی برنامه «ایران‌جان» در ۱۳ آبان، بر ضرورت برنامه‌ریزی هدفمند برای بازنمایی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های خراسان شمالی در رسانه ملی تأکید کرد.

وی با بیان اینکه فرصت میزبانی از برنامه «ایران‌جان» باید به بستری برای معرفی شایسته استان تبدیل شود، اظهار کرد: باید این فرصت را مغتنم بشماریم و از هرگونه فرصت‌سوزی پرهیز کنیم، چراکه چنین رویدادهایی امکان معرفی ظرفیت‌های کمتر شناخته‌شده استان در سطح ملی را فراهم می‌کند.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به تفاوت ظرفیت‌ها و امکانات استان‌های کشور افزود: اگرچه شرایط و قابلیت‌های استان‌ها یکسان نیست، اما انتظار می‌رود برنامه «ایران‌جان» علاوه بر معرفی داشته‌های خراسان شمالی، زمینه توجه بیشتر به نیازها، تقویت زیرساخت‌ها و بالفعل شدن ظرفیت‌های توسعه‌ای استان را نیز فراهم کند.

نوری معرفی مزیت‌های متمایز استان را یکی از محورهای اصلی تولید محتوا در این برنامه دانست و تصریح کرد: ظرفیت‌هایی نظیر فرش دوروی خراسان شمالی، جاذبه‌های گردشگری، توانمندی‌های صنعتی و فرصت‌های اقتصادی باید با روایتی حرفه‌ای و مستند به مخاطبان ملی معرفی شوند.

وی همچنین بر ضرورت معرفی هدفمند فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان تأکید کرد و گفت: مزیت‌های سرمایه‌گذاری، ظرفیت‌های آماده واگذاری و مجوزهای بی‌نام سرمایه‌گذاری باید به‌خوبی در سطح کشور اطلاع‌رسانی شود تا زمینه آشنایی سرمایه‌گذاران با فرصت‌های اقتصادی خراسان شمالی و جذب سرمایه‌های جدید فراهم شود.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به تنوع قومی و فرهنگی استان، همزیستی مسالمت‌آمیز اقوام را از ویژگی‌های برجسته تاریخی و اجتماعی این منطقه برشمرد و اظهار کرد: در تاریخ این سرزمین، نشانی از نزاع و درگیری میان اقوام استان دیده نمی‌شود و این وحدت و همزیستی، سرمایه‌ای ارزشمند است که باید در برنامه «ایران‌جان» به‌درستی بازتاب یابد.

وی روحیه سلحشوری، ایستادگی و سخت‌کوشی مردم را از دیگر مؤلفه‌های هویتی استان عنوان کرد و افزود: وحدت و همدلی میان مردم و مسئولان خراسان شمالی نیز ظرفیتی قابل توجه است که می‌تواند پشتوانه اجرای موفق این برنامه باشد.

وی با اشاره به اقدامات و هماهنگی‌های انجام‌شده برای میزبانی این رویداد خاطرنشان کرد: تاکنون هر آنچه برای اجرای برنامه «ایران‌جان» مورد نیاز بوده، تأمین و ظرفیت دستگاه‌های مختلف برای تحقق آن به میدان آورده شده است. بنابراین اکنون باید با تلاش بیشتر، هم‌افزایی و برنامه‌ریزی دقیق، از این فرصت برای معرفی همه‌جانبه استان بهره گرفت.

رضا نوری امام جمعه بجنورد نیز در این نشست ضمن قدردانی از استاندار خراسان شمالی و مسئولان سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران برای اهتمام به اجرای برنامه «ایران‌جان»، بر ضرورت استفاده مؤثر از این فرصت رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت‌های استان، تقویت زیرساخت‌های توسعه‌ای و بازتاب هویت فرهنگی و اجتماعی خراسان شمالی تأکید کرد.

وی معرفی توانمندی‌های گردشگری، صنعتی و اقتصادی، ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری، فرش دوروی استان و همچنین وحدت و همزیستی اقوام را از محورهای مهم این برنامه دانست و خواستار پرهیز از بزرگ‌نمایی داشته‌ها و نداشته‌ها و ارائه تصویری واقعی، متوازن و مبتنی بر ظرفیت‌های خراسان شمالی شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها