چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ | ۱۸:۵۱
منبع: نمایندگی اصفهان
پیش بینی تمهیدات زمستانی در بیش از ۴۰ راهدارخانه استان اصفهان

پیش بینی تمهیدات زمستانی در بیش از ۴۰ راهدارخانه استان اصفهان

اصفهان (ایسنا) - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اصفهان گفت: تمهیدات لازم برای امدادرسانی بارش‌های پاییزه و زمستانه در بیش از ۴۰ راهدارخانه استان پیش بینی شده و نیروهای راهداری آمادگی لازم برای خدمت رسانی دارند.

فرزاد دادخواه چهارشنبه ۱۳ آبان پس از بازدید از وضعیت جاده‌های تیران و کرون در نشست بررسی پروژه جاده‌های مواصلاتی اصفهان به چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: پروژه آسفالت جاده‌های برون شهری استان اصفهان در دستور کار بوده و اولویت با نقاط پر تردد و با آمار بالای تصادفات است تا مشکل این محورها رفع و شاهد افزایش ایمنی و کاهش حوادث ترافیکی باشیم.

وی افزود: محور تیران به سامان یکی از مسیرهای پرتردد استان اصفهان و جاده‌های بین استانی است که تعریض و دوبانده کردن آن در دستور کار سازمان راهداری قرار داشته و بخشی از آن انجام و با تخصیص اعتبار نهایی خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان ادامه داد: جاده‌های بین استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری به دلیل کم عرض و یک بانده بودن شاهد حجم بالایی از ترافیک در روزهای تعطیل است. این موضوع حوادث ترافیکی نیز به همراه دارد.

به گفته دادخواه، ایمن سازی این مسیر بین استانی که بخشی از آن در حوزه راهداری تیران و کرون است با اصلاحات هندسی، تعریض و ایمن سازی آن رفع بحران شده و اصلاحات آن انجام شده است.

وی گفت: تمهیدات لازم برای امدادرسانی در جاده‌های برون شهری توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان پیش بینی شده و بیش از ۴۰ راهدارخانه آماده خدمت‌رسانی هستند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان یادآور شد: اصلاح حاشیه راه‌ها، ایمن‌سازی مسیر، نصب علایم ترافیکی و اصلاحات عمرانی در نقاطی که منجر به جمع شدن آب باران می‌شود از اقدامات انجام شده برای فصل پاییز و زمستان است.

دادخواه اضافه کرد: تیم‌های راهداری در استان اصفهان آمادگی خدمت رسانی به مردم را با مشارکت دیگر نهادهای امدادی از جمله پلیس راه، اورژانس و هلال احمر دارند.

محمدساعدفر، فرماندار تیران و کرون با اشاره به موقعیت جغرافیایی شهرستان گفت: جاده‌های برون شهری این منطقه جز محورهای پرتردد استان اصفهان است که حجم بالایی از سفرها در آن ثبت می‌شود که نیازمند رسیدگی بیشتر به حوزه راهداری است.

وی افزود: در اعتبار بخشی بودجه‌های شهرستانی، راهداری در اولویت توزیع اعتبارات بوده تا امکان اجرای پروژه فراهم شود، البته نیازهای این منطقه به بودجه‌های استانی و ملی نیاز دارد.

فرماندار تیران و کرون به جاده تیران به سامان اشاره کرد و گفت: این محور یکی از مسیرهای پرتردد بین استانی بوده که تعریض و دو بانده کردن آن در چند سال اخیر انجام شده و بخشی از آن باقیمانده که نیازمند سرعت رسیدگی بوده تا تصادفات رانندگی آن نیز کاهش پیدا کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها