• یکشنبه / ۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404010300878
  • خبرنگار : 71145

حمله موشکی یمن به یافای اشغالی

حمله موشکی یمن به یافای اشغالی

منابع خبری گزارش دادند آژیرهای خطر حمله هوایی در یافا (تل‌آویو) و مناطق وسیعی از مرکز فلسطین اشغالی در پی حمله موشکی یمن به صدا درآمد. این ششمین حمله یمن به اراضی اشغالی از زمان آغاز مجدد جنگ غزه است.

به گزارش ایسنا، شبکه المسیره یمن به نقل از رسانه‌های عبری گزارش داد آژیرهای خطر در پایگاه هوایی «پالماخیم» در جنوب یافای اشغالی به صدا درآمد.

در این رابطه رادیو ارتش اشغالگر نیز خبر داد آژیرها پس از شلیک موشک از یمن فعال شدند.

صدها صهیونیست در پی این حمله موشکی در خیابان‌ها و اماکن امن پناه گرفتند.

در عین حال ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد: موشکی که از یمن می‌آمد را قبل از رسیدن به اسرائیل رهگیری کردیم.

کانال ۱۲ عبری اما گزارش داد بر خلاف بیانیه ارتش موشکی در خارج از اسرائیل رهگیری نشد و صدای انفجار در همه جا از بیت‌المقدس تا تل‌آویو شنیده شد.

کانال ۱۲ عبری همچنین گزارش داد که با به صدا درآمدن آژیرهای حمله هوایی، پروازها در فرودگاه بین‌المللی بن گوریون در شرق تل‌آویو متوقف شد.

خبرنگار تلویزیون العربیه نیز گزارش داد: آژیرهای حمله هوایی در مناطق وسیعی از مرکز اسرائیل از جمله فرودگاه بن گوریون، پالماخیم و غیره به صدا درآمد.

این خبرنگار افزود: آژیرهای حمله هوایی در ده‌ها منطقه داخل اسرائیل به صدا درآمد و مقامات اعلام کردند که یک موشک را قبل از ورود به خاک اسرائیل رهگیری کرده‌اند.

فرماندهی جبهه داخلی این رژیم نیز افزود: آژیر خطر در منطقه بزرگ تل‌آویو و چندین شهر و شهرک در مرکز اسرائیل به صدا درآمد

فرماندهی جبهه داخلی این رژیم ادامه داد: آژیرهای حمله هوایی در بیش از ۲۰ شهر و شهرک از جمله تل‌آویو، بیت المقدس و شمال کرانه باختری به صدا درآمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar

با سلام و عرض ادب خدمت رهبری محور مقاومت حجت اسلام و المسلمین سید علی خامنه ای درود خدا بر رزمندگان قهرمان جهان عرب انصار الله یمن و رهبری مقتدر و شجاع آن عبدالملک بدر الدین جهان اسلام و قلب همه آزادی خواهان جهان به تک تک شما افتخار میکند

avatar
دیروز ۱۵:۰۷

غیورمردان یمنی فکر نمیکنم در انسانیت و انسان بودن و جوانمردی امتی به گرد پای شماها برسه.در پناه خداوند متعال تا ظهور امام زمانمون باشید

avatar
دیروز ۱۵:۵۲

برای پایان جنگ در فلسطین وحتی اکراین باید لندن و پاریس ناامن شود شعله جنگ رابه قلب اروپا ببرید تا جنگ و تهدید تمام شود مرگ بر استعمار انگلیس خبیس