به گزارش ایسنا، سرهنگ جمشید محبتخانی فرمانده یگان حفاظت محیط زیست درباره گزارش عملکردی این معاونت در شش ماهه دوم سال گذشته و برنامه سال آینده گفت: درباره آمار عملکرد یگان حفاظت سازمان محیط زیست در حوزه کشفیات در بازه زمانی سال گذشته، بیش از ۵۸ هزار صید غیرمجاز آبزیان داشتیم، همچنین بیش از ۱۰۲ هزار شکار غیر مجاز پرندگان به ثبت رسیده است. این آمار در شکار غیر مجاز پستاندارن حدود ۲۲۰۰ مورد بوده است.
وی افزود: در سال گذشته حدود ۹۴۰۰ مورد زندهگیری پرندگان و ۱۷۱ مورد نیز زندهگیری پستانداران بوده است. آمار شروع به شکار و صید حدود ۴۱۶۰ مورد به ثبت رسیده است. در حوزه نگهداری و خرید و فروش حیات وحش زنده و غیر زنده بیش ۱۰۷ هزار مورد کشف شده است. همچنین ماموران یگان حفاظت محیط زیست توانستند بیش از ۶۴۰۰ سلاح مجاز و غیرمجاز را کشف و ثبت کنند. آمار کشف سلاح جنگی نیز بیش از ۶۰ مورد به چشم رسیده است. در ادوات و وسایل کشف شده نیز بیش از ۶۴ هزار مورد توسط ماموران ما به ثبت رسیده است.
محبتخانی افزود: ماموران یگان حفاظت ما در سال گذشته موفق به دستگیری بیش از ۱۵ هزار نفر مجرم شدند که از این میزان برای بیش از ۱۲ هزار و ۷۰۰ نفر پرونده قضایی تشکیل شد.
محبتخانی درباره اقدامات سال آینده گفت: یگان حفاظت اقدامات خود را برای سال آینده در حوزه برنامهریزی کرده است. یکی از اقدامات اولیه و مهم، پشتیبانی از محیطبانان است تا بتوانند با انگیزه بالاتر خدمتشان را انجام دهند. زمانی که در این مسئولیت قرار گرفتیم، تلاشمان را برای معیشت این عزیزان کردیم. با حضور خانم انصاری، مصوباتی ابلاغ شده که پیگیر اجرای آن در اردیبهشتماه خواهیم بود. به طور مثال سرانه اضافهکاری تقریباً دو برابر خواهد شد، مبلغ جیره غذایی برای سال آینده سه برابر خواهد شد. پیگیری و نظارت و اجرای آن بر عهده یگان است تا به بهترین نحو به دست محیطبان برسد.
وی افزود: در حوزه تجهیزات محیطبان، برای اینکه این افراد بتوانند مأموریتشان را بهتر انجام دهند، چالش اصلی بحث خودرو است. ما سهمیه ۱۰۰ خودرو از دولت داشتیم که تعداد ۲۳ خودرو از آن تأمین شد و مابقی آن را دنبال میکنیم تا در نیمه اول سال جدید آن را دریافت کنیم. خرید تجهیزات نوین در دستور کار قرار گرفته است. در ۳۰ درصد مناطق تقریباً پایش تصویری و تجهیزات هوشمند داریم که به شکل پهباد و کوادکوپتر است. برای سال آینده یک دوره استفاده از پهباد و کوادکوپتر برای محیطبانان عزیز که میخواهند استفاده کنند، پیشبینی کردهایم که در مرکز آموزش محیط بانی این کار انجام دهیم. با تاکید خانم انصاری خرید تجهیزات نوین برای پایش تصویری مناطق در برنامه قرار دارد تا در سال ۱۴۰۴ این میزان به ۵۰ درصد برسد.
به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، محبتخانی تصریح کرد: یک موضوع دیگر آن است که محیطبانان عزیزمان به کفش، پوتین، کولهپشتی، لباس و اورکتهای با کیفیت نیاز دارند. فراهم کردن این امکانات پیشبینی شده و تمام اقدامات اولیه صورت گرفته است. امسال برنامههای ستادی آن انجام شد و امیدواریم در نیمه اول سال تجهیزات انفرادی محیطبان را با بهترین کیفیت تأمین و تحویل این افراد دهیم.
انتهای پیام
نظرات