• دوشنبه / ۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404010401446
  • خبرنگار : 50042

رئیس پلیس راه استان خبر داد

اعمال قانون برای ۱۵۰۰ راننده پرخطر در جاده‌های گیلان

اعمال قانون برای ۱۵۰۰ راننده پرخطر در جاده‌های گیلان

ایسنا/گیلان رئیس پلیس راه گیلان از اعمال قانون برای ۱۵۰۰ دستگاه خودرو و راننده پرخطر در جاده‌های استان در قالب انتقال به پارکینگ یا توقیف ساعتی از آغاز رزمایش نوروزی پلیس خبر داد.

سرهنگ جاور صفاری در گفت‌وگو با ایسنا درباره وضعیت تردد در محورهای استان گیلان، اظهار کرد: از آغاز طرح نوروزی پلیس همزمان با ۲۵ اسفند تاکنون بیش از ۵۸۳ هزار خودرو وارد گیلان شده‌ که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش ورود خودرو به استان هستیم.

وی با بیان اینکه از حیث تردد و حجم ترددها تا سوم فرودین رتیه سوم کشوری را داشتیم، افزود: این رتبه نشان‌دهنده سهم بالای ترددهاست و شاهد هستیم که همه محورهای استان شلوغ و پرتردد است.

رئیس پلیس راه استان گیلان بر اساس الگوهای ترددی پیش بینی شده سه موج رفت و دو موج برگشت را داریم، گفت: همه آمادگی‌ها و تلاش‌ها بر این است تا تصادفات کاهش یابد، در این راستا بر پوشش محورهای پر خطر استان تمرکز کردیم.

سرهنگ صفاری با تاکید بر اینکه کنترل و برخورد با رانندگان پرخطر خط قرمز پلیس در اجرای طرح نوروزی است، بیان کرد: در حال حاضر ۶۶ واحد گشتی پلیس راه در محورهای ارتباطی استان حضور دارند و ترددها را تسهیل و رفتارهای پرخطر را کنترل می‌کنند، در همین راستا از آغاز رزمایش نوروزی پلیس تاکنون ۱۵۰۰ دستگاه راننده پرخطر در جاده‌های استان در قالب انتقال به پارکینگ یا توقیف ساعتی اعمال قانون شدند.

وی ادامه داد: در طرح نوروزی پلیس حدود ۲۱۰۰ گروه‌های امدادی در قالب اورژانس، راهداری، هلال احمر در کنار پلیس در مبادی ورودی استان و نقاط پر خطر استان مستقر هستند، قبل از آغاز طرح پیگیری‌ها برای رفع نقص نقاط پر خطر جاده‌ای انجام شد و در این راستا بسیاری از محورهای پرخطر جاده‌ای استان که مستعد بروز تصادف بود توسط همکاران راهداری استان در حوزه خط کشی و ایمن سازی رفع نقص شد.

رئیس پلیس راه گیلان بیان کرد: آگاه رسانی‌ها مبنی بر اینکه هر حادثه‌ رانندگی محصول یک تخلف رانندگی است به صورت مستمر توسط پلیس در حال انجام است، علاوه بر این امسال با اجرای پویش «نه به تصادف» که بسیار توسط رسانه‌ها در حال تکرار است، همگان در کنار حوزه انتظامی، امنیتی و ترافیکی استان پای کار هستند تا با مشارکت و همراهی هموطنان سفری ایمن رقم بخورد.

سرهنگ صفاری گفت: هدف از پویش ملی «نه به تصادف» تشویق به انجام رفتارهای ایمن و پیشگیری از رفتارهای پر خطر رانندگان است، باید کاری کنیم فرصت با هم بودن را با رفتارهای پرخطر ترافیکی از هم نگیریم.

وی ادامه داد: آمارهای حوادث ترافیکی در استان تاکنون خوب بوده و امیدواریم استمرار داشته باشد، در حوزه مصدومین و تصادفات منجربه جرح شاهد کاهش ۵۴ درصدی هستیم و در حوزه جانباختگان حوادث جاده‌ای هم نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد روند کاهش هستیم، انشاالله تا پایان طرح نوروزی این روند ادامه داشته باشد.

رئیس پلیس راه گیلان با بیان اینکه متاسفانه سبقت غیرمجاز کُشنده‌ترین اقدامات ترافیکی است، گفت: از رانندگان محترم می‌خواهیم از هرگونه رفتار پرخطر اجتناب کنند و در حین رانندگی از تلفن همراه استفاده نکنند و همچنین با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و پرهیز از سبقت و سرعت غیرمجاز سفری خوش را برای خود و همراهانشان رقم بزنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha