• شنبه / ۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1404010903941
  • خبرنگار : 71282

در گفت‌وگو با ایسنا مطرح شد

ضرورت حفظ امنیت سرمایه‌گذاری در بخش تولید/ افراد به سپرده‌گذاری در بانک‌ها فکر نمی‌کنند!

ضرورت حفظ امنیت سرمایه‌گذاری در بخش تولید/ افراد به سپرده‌گذاری در بانک‌ها فکر نمی‌کنند!

یک فعال حوزه کار، تحقق شعار سال را مستلزم فراهم کردن امنیت سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی، توجه به نیروهای انسانی نخبه و تحصیلکرده و رفع موانع تولید دانست.

فتح‌الله بیات در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن ارزیابی تحقق شعار سال، گفت: امسال عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام گرفته که به نظر من مقام معظم رهبری کلیدواژه مهمی را انتخاب کردند. اقتصاددانان، کارشناسان و فعالان اقتصادی می‌دانند که اگر سرمایه گذاری در تولید صورت گیرد، تولید کشور پویا می‌شود و چرخ اقتصاد مملکت به حرکت در می آید و کشور از لحاظ اقتصادی پیشرفت می کند.

وی با بیان اینکه بیشتر مشکلات امروز کشور نشأت گرفته از مشکلات و مسائل اقتصادی است، اظهار کرد: جدا از بحث تحریم‌ها در موضوعات داخلی بیشتر مشکل اقتصادی داریم و کارگران و بازنشستگان، حداقل بگیران و افراد مستضعف بیشتر از این مسأله تاثیر می‌پذیرند.

تحقق شعار سال مستلزم حمایت از سرمایه‌گذاران و حفظ امنیت آنها

این فعال حوزه کار تحقق شعار سال را مستلزم سوق یافتن سرمایه‌ها به بخش تولید دانست و خاطرنشان کرد: برای تحقق شعار سال باید به سرمایه‌گذاری اهمیت داد، اما این مسأله چند مؤلفه دارد: اول اینکه کسی که سرمایه‌گذاری می‌کند، باید امنیت داشته باشد و نگران از دست دادن سرمایه‌اش نباشد. اینطور نباشد که سرمایه‌اش را در تولید به کار بگیرد ولی امنیت نداشته باشد، لذا دولت باید امنیت مال و سرمایه گذاری او را حفظ و تامین کند، در غیر این صورت سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در این زمینه ورود نمی‌کنند.

بیات افزود: فارغ از بحث حمایت باید دید چطور می‌توان تولید خوب و با کیفیت داشت که هم قدرت رقابت‌پذیری داشته باشد و هم قابل صادرات باشد. در حال حاضر تمام دنیا به سرمایه‌های انسانی اهمیت می‌دهند، بنابر این ما باید به نیروی انسانی خود بها بدهیم. نیروی جوان و آماده به کار و نیروی نخبه و تحصیلکرده داخلی را مورد توجه قرار بدهیم و برای اشتغال آنها برنامه‌ریزی کنیم.

کارگر خط تولید باید امنیت شغلی و روانی داشته باشد

این فعال حوزه کار با بیان اینکه کارگری که در خط تولید کار می‌کند، باید به لحاظ شغلی و روانی امنیت داشته باشد تا محصول با کیفیت تولید کند، اظهار کرد: اگر به دنبال تحقق شعار سال هستیم، باید موانع پیش روی تولید برداشته و به سرمایه انسانی و امنیت شغلی او توجه شود. ایجاد امنیت در جامعه مهم است و باید شرایط داخلی برای جذب سرمایه‌ها به نحوی فراهم شود که افراد حتی اگر مبلغی پس‌انداز جزئی دارند آن را به جای خرید دلار و طلا در بخش تولید به کار گیرند.

به گفته وی با توجه به شرایط اقتصادی موجود اکثر افراد دیگر به سپرده‌گذاری در بانک‌ها فکر نمی کنند و سرمایه‌ها به سمت‌وسویی می‌رود که بیشتر و زودتر به سودآوری برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha