دکتر علی نجفیفر در این خصوص به ایسنا گفت: در این تحقیق که توسط اعضای هیئت علمی این مرکز انجام شده از میوه کامل «بلوط» بهجای جو در پرواربندی بره استفاده میشود که نتایج آن موفق بوده است.
وی خاطرنشان کرد: این تحقیق بهمنظور حل مسئله «هزینه پرواربندی» انجام شده است و راهکار ارائه شده برای این مسئله استفاده از بلوط بهدلیل میزان تولید بالای آن در استان و ارزش غذایی زیاد است.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام افزود: استفاده از بلوط کامل بهعنوان جایگزین جو تا ۲۰ درصد در جیره روزانه برههای پرواری میتواند مفید باشد.
انتهای پیام
نظرات