• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404011707674
  • خبرنگار : 71496

ابراز نگرانی لاپید از ادامه کار کابینه نتانیاهو

ابراز نگرانی لاپید از ادامه کار کابینه نتانیاهو

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با انتقاد از تصمیم نخست‌وزیر این رژیم برای برکناری رئیس شاباک، فرار او از مسؤولیت و مساله پول‌های قطر را دلیل این اقدام دانست.

به گزارش ایسنا، «یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه درباره دلایل تصمیم شتاب‌زده «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم برای برکناری «رونن بار» رئیس دستگاه شاباک اظهار کرد: فرار نتانیاهو از مسؤولیت و پرونده پول قطر در واقع دلیل برکناری سریع بار است.

بار شنبه در نامه‌ای خطاب به دادگاه عالی رژیم صهیونیستی جهت اعتراض به برکناری خود از سوی کابینه این رژیم نوشت که نتانیاهو از او خواست حکمی ارائه کند که حضور او در دادگاه به اتهام فساد به تعویق بیفتد.

رئیس برکنار شده شاباک در ادامه نوشت: نتانیاهو بارها از من خواست حکم امنیتی بدهم مبنی بر اینکه شرایط امنیتی اجازه نمی‌دهد جلسات محاکمه او به صورت مستمر برگزار شود.

به گزارش سایت شبکه خبری «الجزیره»، لاپید در ادامه تاکید کرد: هر روزی که این کابینه در قدرت سپری می‌کند، ممکن است با یک فاجعه بزرگ پایان یابد و منجر به تلفات جانی شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha