• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۸:۴۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404012009676
  • خبرنگار : 71402

جنگ پنهان جذب نخبگان؛ هشدار آمریکا درباره تله‌های شغلی چینی

جنگ پنهان جذب نخبگان؛ هشدار آمریکا درباره تله‌های شغلی چینی

در شرایطی که تنش‌ها میان واشنگتن و پکن بالا می‌گیرد، آژانس اطلاعاتی آمریکا در پیامی مدعی شد که چین در تلاش است کارمندان دولت را جذب کند.

به گزارش ایسنا، آمریکا روز سه‌شنبه در اطلاعیه‌ای هشدارآمیز مدعی شد که نهادهای اطلاعاتی چین با روش‌های فریبنده، کارمندان فعلی و سابق دولت آمریکا را برای همکاری هدف قرار می‌دهند.

این هشدار از سوی مرکز ملی ضدجاسوسی و امنیت ایالات متحده در حالی صادر شده که اخراج‌های گسترده‌ای در دولت فدرال به رهبری دپارتمان کارآمدی دولتی تحت مدیریت ایلان ماسک در حال انجام است.

این نهاد آمریکایی در یک بولتن اعلام کرد: «نهادهای اطلاعاتی خارجی، به‌ویژه از چین، با تظاهر به شرکت‌های مشاوره‌ای، جذب‌کننده‌های شرکتی، اندیشکده‌ها و نهادهای دیگر در شبکه‌های اجتماعی و حرفه‌ای، کارمندان فعلی و سابق دولت آمریکا را برای جذب هدف قرار می‌دهند.»

مرکز مذکور اعلام کرد که پیشنهادهای شغلی فریبنده آنلاین و روش‌های دیگر، روز به روز پیشرفته‌تر شده‌اند و افراد دارای سابقه کاری در دولت آمریکا را که به دنبال شغل جدید هستند، هدف می‌گیرند.

به گزارش رویترز، این نهاد به کارمندان فعلی و سابق دولت فدرال نسبت به این نوع روش‌ها هشدار داد و همچنین تأکید کرد که دارندگان مجوزهای امنیتی حتی پس از ترک کار در دولت فدرال، موظف به حفظ اطلاعات محرمانه هستند.

سفارت چین در واشنگتن فعلا واکنشی به این خبر نشان نداده است.

خبرگزاری رویترز پیش‌تر گزارش داده بود که شبکه‌ای از شرکت‌ها تحت اداره یک شرکت فناوری چینی، در تلاش بوده‌اند کارمندان اخراج‌شده اخیر دولت آمریکا را جذب کنند.

بیش از ۲۶ هزار نفر طی مدت کوتاهی از ده‌ها نهاد دولتی آمریکا اخراج شده‌اند و در واقع ترامپ و ماسک حمله به نهادهای دولتی آمریکا را تشدید کرده‌اند. ترامپ و ماسک می‌گویند به دنبال کوچک‌سازی دولت فدرال هستند، اما اتحادیه‌ها و ایالت‌ها قانونی بودن نقش ماسک را به چالش کشیده‌اند. برخی از تلاش‌ها برای اخراج کارکنان دولتی با مخالفت قضات فدرال یا تجدیدنظرهای بعدی مواجه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha