• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404012010149
  • خبرنگار : 50184

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس: 

۳ راه فرعی کرمانشاه به راه اصلی ارتقاء می‌یابد 

۳ راه فرعی کرمانشاه به راه اصلی ارتقاء می‌یابد 

ایسنا/کرمانشاه نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی از صدور دستور اختصاص اعتبار لازم برای تبدیل سه راه فرعی پرخطر در شهرستان کرمانشاه به راه اصلی و ارتقاء سطح ایمنی آنها خبر داد. 

محمد رشیدی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به شرایط نامناسب برخی از جاده‌های فرعی و روستایی کرمانشاه، اظهار کرد: در شهرستان کرمانشاه مجموعا ۸۰۰ روستا در پنج بخش وجود دارد که راه دسترسی به تعدادی از آنها شرایط بسیار نامناسبی دارد. 

وی افزود: جاده‌های دسترسی سه بخش از پنج بخش کرمانشاه بسیار پرخطر و ناایمن هستند، به همین منظور از حدود چهار سال پیش پیگیری‌هایی را برای ارتقاء آنها در دستور کار قرار دادم. 

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جاده کرمانشاه به شهر هلشی (بخش سرفیروزآباد)، شهر قلعه به میانراهان (بخش بیلوار) و راه کرمانشاه به کوزران از مسیر جاده سراب نیلوفر، سه راه فرعی شهرستان کرمانشاه هستند که به دلیل آمار بالای تصادفات و مخاطره آمیز بودن، پیگیری‌هایی را برای ارتقاء آنها به راه اصلی انجام دادیم. 

وی با بیان اینکه از حدود یک سال و نیم قبل وزارت راه و شهرسازی اقدامات کارشناسی و میدانی خود را برای بررسی تبدیل این سه راه فرعی به اصلی آغاز کرد، گفت: خوشبختانه اواخر سال گذشته بحث ارتقاء این سه جاده فرعی توسط وزارت راه و شهرسازی مورد تائید قرار گرفت. 

رشیدی خاطرنشان کرد: در گام بعدی برای اینکه عملیات اجرایی تبدیل این سه راه فرعی به اصلی آغاز شود، به دنبال تخصیص اعتبارات و تعیین ردیف بودجه برای آن بودیم که به این منظور با مسئولین مختلفی همچون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور مکاتباتی انجام گرفت. 

وی گفت: برای اینکه تبدیل این سه راه فرعی به راه اصلی نهایی شود و ردیف بودجه ملی به آنها اختصاص پیدا کند، باید در کمیسیون ماده ۲۳ سازمان برنامه و بودجه تصویب شود که دستورات لازم برای طرح آن در این کمیسیون صادر شده و ما نیز پیگیری لازم را برای تصویب آن در این کمیسیون خواهیم داشت. 

۳ راه فرعی کرمانشاه به راه اصلی ارتقاء می‌یابد 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۱ ۱۶:۲۳

درضمن جاده کرند بیونیج کاملا خراب هستش اصلا دیگه نمیشه اسمشو جاده گذاشت ،متاسفانه هیچ کس هم پاسخگو نیست خواهشا رسیدگی کنید