• جمعه / ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۰
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404012211073
  • خبرنگار : 71012

اعتراف فرزاد حسنی روی آنتن!

اعتراف فرزاد حسنی روی آنتن!

اجرای مسابقه «ماندنی‌ها» پس از مدت‌ها فرزاد حسنی را به تلویزیون بازگرداند. این برنامه از شبکه نسیم با ساختاری مشابه مسابقه هفته منوچهر نوذری که سال‌ها قبل پخش می‌شد، توسط افشین حسین‌خانی تهیه شده است. مسابقه «ماندنی‌ها» سه‌شنبه تا جمعه، ساعت ۲۱ روی آنتن می‌رود. در این برنامه برای اولین بار در تلویزیون با استفاده از فناوری هوش مصنوعی صدای ماندنی زنده‌یاد منوچهر نوذری بازسازی شده است. در ادامه لحظاتی از این مسابقه را که شامگاه گذشته پخش شد تماشا می‌کنید.

بخش رسانه ایسنا با هدف ایجاد فضای مفرح برای مخاطبانش در روزهای پایانی هفته، یک ویدئو یا تصویر منتخب از یکی از رسانه‌های داخلی و یا خارجی را در روزهای جمعه منتشر می‌کند.

این آیتم که با عنوان «خبر بی خبر» در لابه‌لای اخبار جدی قرار می‌گیرد، تلاش می‌کند با فاصله‌گذاری مقطعی، برای لحظاتی مخاطب را از دنیای پرهیاهوی خبرهای جدی دور کرده و با ساختاری سرگرم‌کننده اطلاع‌رسانی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha