• شنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404012311494
  • خبرنگار : 50187

پدیده‌های جوی استان کرمان در هفته جدید چیست؟/ گرم‌ترین صبح کشور در شهداد

پدیده‌های جوی استان کرمان در هفته جدید چیست؟/ گرم‌ترین صبح کشور در شهداد

ایسنا/کرمان کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: تا روز دوشنبه در ساعات بعدازظهر در نیمه شمالی و غرب استان به ویژه در ارتفاعات این مناطق وقوع رگبار پراکنده و رعد و برق دور از انتظار نیست.

امین دریافر امروز ۲۳ فروردین درباره وضعیت جوی استان کرمان اظهار کرد: از امروز تا روز دوشنبه در اکثر مناطق استان، افزایش ابر، وزش باد نسبتاً شدید و خیزش گرد و خاک پدیده غالب جوی است.

وی افزود: در ساعات بعدازظهر نیز در نیمه شمالی و غرب استان به ویژه در ارتفاعات این مناطق وقوع رگبار پراکنده و رعد و برق دور از انتظار نیست.

دریافر بیان کرد: با انتقال ریزگرد از استان‌های مجاور، کاهش کیفیت هوا در نیمه شمالی و شرق استان کرمان تا روز دوشنبه محتمل است.

کارشناس هواشناسی استان کرمان گفت: صبح امروز لاله زار با دمای ۶.۲ درجه سانتیگراد، گرمترین و منوجان روز گذشته با دمای ۴۰.۷ درجه، گرم‌ترین نقطه استان بود.

وی افزود: امروز کمینه دمای هوای شهر کرمان ۱۲ درجه سانتیگراد بوده و در گرم‌ترین ساعات به ۳۰ درجه خواهد رسید.

دریافر گفت: صبح امروز، شهداد با حداقل دمای ۲۹.۲ درجه سانتیگراد، گرم‌ترین صبح را در بین ایستگاه‌های هواشناسی کشور داشته است .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha