امید میثاق در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه شیوع آفت سن مادری در مزارع این استان در سطح زیادی بوده است، اظهار کرد: وضعیت مزارع استان به علت کاهش شدید نزولات آسمانی خیلی بد است و این امر سبب شده تا کشاورزان تمایلی به امر مبارزه و حتی کودپاشی نداشته باشند.
وی تصریح کرد: سال گذشته که وضعیت مزارع بسیار خوب بود کشاورزان مسائل مدیریتی در مزرعه را به خوبی اجرایی می کردند اما امسال امیدی به برداشت محصول ندارند.
میثاق افزود: تاکنون در سطح ۹۰۰۰ هکتار امر مبارزه با آفت سن گندم انجام شده و پیش بینی می شود تا سطح ۳۰ هزار هکتار انجام شود.
وی ادامه داد: سطح مبارزه با آفت سن گندم در سطح ۲۰ هزار هکتار انجام شده بود.
وی بیان کرد: زمان مبارزه با سن گندم در مرحله پوره گی به پایان رسیده است و افرادی که مبارزه را انجام نداده اند باید منتظر مبارزه در مرحله بعدی باشند.
این مقاممسئول در ارتباط با مبارزه با علفهای هرز نیز گفت: مبارزه با این آفت در ۷۰ درصد از مزارع انجام شده و کشاورزانی که مزارع آنها در مناطق سردسیر قرار دارد نسبت به انجام این امر اقدام کنند.
انتهای پیام
نظرات