به گزارش ایسنا، جنبش المجاهدین فلسطین در بیانیه ای از حملات موشکی امروز یمن به فلسطین اشغالی تقدیر و قدردانی کرد.
در این بیانیه آمده است: ما حمله جدید یمن به تلآویو و عمق اراضی اشغالی را که با موشک بالستیک انجام گرفت، تبریک میگوییم.
در این بیانیه آمده است: این حمله جدید ادامه موضع استوار و اصیل ملت یمن و تاکید بر اصرار کشور یمن و رهبر آنان بر حمایت از ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه و توقف هولوکاست واقعی است که در میان سکوت خجالت بار عربی و اسلامی علیه این مردم در جریان است.
جنبش المجاهدین ادامه داد: ما موضع اصولی و شجاعانه یمن در حمایت از ملت مظلوم فلسطین را مورد تقدیر قرار داده و از دیگر ملتهای امت اسلامی میخواهیم به سکوت و ناتوانی خود پایان داده و در مسیر اتخاذ شده از سوی یمن برای پیروزی مقدسات امت و خونهای پاک جاری شده در فلسطین حرکت کنند.
منابع خبری رژیم صهیونیستی روز یکشنبه از شلیک دو موشک بالستیک به سمت اراضی اشغالی و فعال شدن آژیر خطر در بخشهای وسیعی از تل آویو و برخی دیگر از مناطق اسراییلی خبر دادند.
در پی شلیک این موشک ها، وزارت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد آژیرهای هشدار در حدود ۳۰۰ شهر و شهرک در مرکز اراضی اشغالی از جمله قدس و تل آویو به صدا درآمده است.
انتهای پیام
نظرات