• سه‌شنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1404012614155
  • خبرنگار : 71282

در نشست شورای عالی اشتغال تاکید شد

لزوم حمایت از کارآفرینان و تسهیل اشتغال دانشجویان

لزوم حمایت از کارآفرینان و تسهیل اشتغال دانشجویان

در نشست شورای عالی اشتغال بر ضرورت حمایت از کارآفرینان و توسعه طرح‌های اشتغال‌زا به عنوان محوری‌ترین برنامه دولت چهاردهم تاکید و مقرر شد شرایط اشتغال دانشجویان در کارخانه‌ها تسهیل شود.

به گزارش ایسنا، نخستین نشست شورای عالی اشتغال دولت چهاردهم در سال جدید به ریاست مسعود پزشکیان ـ‌رئیس جمهوری برگزار شد. در این نشست لزوم حمایت ویژه از مشاغل روستایی و پرداخت تسهیلات با اولویت کارآفرینان شاغل در روستاها مورد تاکید قرار گرفت.

در نشست شورای عالی اشتغال بر ضرورت تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی،تسهیل اشتغال دانشجویان در کارخانه‌ها و پرداخت تسهیلات با اولویت کارآفرینان فعال در روستا تاکید شد.

ضرورت تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح شد و رئیس جمهور اعلام کرد که هرچه تنوع مشاغل بیشتر باشد، امکان حضور بیشتر افراد در بازار کار نیز فراهم می‌شود.

وی اشتغال را محور رونق تولید ملی و حل مشکلات اقتصادی در کشور دانست و تاکید کرد که ایجاد شغل موجب افزایش تولید و ثروت و برطرف شدن کسری بودجه می‌شود.

رئیس جمهور با تأکید بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی، گفت: تسهیلات اشتغال‌آفرینی باید هدفمند پرداخت شود و مشخص باشد در چه زمینه‌ای هزینه می‌شود. همچنین کارآفرینانی که در روستاها فعالیت می‌کنند باید در اولویت دریافت تسهیلات قرار گیرند.

احمد میدری ـ وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی نیز در هشتاد و ششمین جلسه شورای عالی اشتغال،گزارشی از وضعیت اشتغال کشور و تسهیلات قرض الحسنه ارائه کرد.این نشست با تصویب ۱۰ مصوبه اشتغال همراه بود و وزیر کار از تسهیل اشتغال دانشجویان در کارخانه‌ها خبر داد.

وزیر کار:تازه‌ترین نرخ بیکاری ۷.۶ درصد است البته بیش از یک میلیون فرصت شغلی در کشور وجود دارد که با استقبال کافی از سوی متقاضیان همراه نشده است.

به گفته وی برنامه‌ای به تصویب رسید که مسیر اشتغال دانشجویان در کارخانه‌ها را هموارتر می‌کند و این مصوبه می‌تواند فرصتی تازه برای پیوند تحصیل و تجربه کاری عملی برای دانشجویان باشد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین با ارائه تازه‌ترین آمار بیکاری اعلام کرد که نرخ بیکاری در کشور حدود ۷.۶ درصد است البته بیش از یک میلیون فرصت شغلی در کشور وجود دارد که با استقبال کافی از سوی متقاضیان همراه نشده است.

از دیگر موضوعات مطرح در جلسه، برنامه‌ریزی دقیق در حوزه تولید و بازار داخلی و تنظیم کم و کیف تولید داخلی، تامین نیازهای بازار و ظرفیت‌های صادراتی بود.در این جلسه به توزیع هدفمند تسهیلات اشتغال‌آفرینی با اولویت تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی و اشتغال روستایی نیز اشاره شد.

در هشتاد و ششمین نشست شورای عالی اشتغال، اولویت‌بندی دریافت تسهیلات برای کارآفرینان روستایی و همچنین تسهیل شرایط اشتغال دانشجویان در کارخانه‌ها مورد تاکید واقع شد.

به گزارش ایسنا،دولت چهاردهم مصمم است بسترهای لازم برای کارآفرینی و اشتغال را فراهم کند و با تمام توان از کارآفرینان و افرادی که به دنبال راه‌اندازی کسب‌وکارهای جدید هستند، حمایت می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha