• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404013016868
  • خبرنگار : 50225

چگونه از مسمومیت با قارچ‌های سمی پیشگیری کنیم؟

چگونه از مسمومیت با قارچ‌های سمی پیشگیری کنیم؟

ایسنا/خوزستان سرپرست اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز با تاکید بر لزوم تهیه قارچ از مراکز معتبر و بسته‌بندی‌شده صنعتی گفت: هر چند ممکن است قارچ‌های سمی در ظاهر شبیه انواع قارچ های خوراکی باشند اما سم آن‌ها می‌تواند کشنده باشد.

دکتر مهران احمدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن فصل رویش قارچ‌های خودرو و افزایش احتمال بروز مسمومیت‌های ناشی از مصرف قارچ‌های سمی، باید برنامه‌های آگاهی‌بخشی، پیشگیری و آمادگی در این زمینه اجرا شود و به این منظور، اورژانس هم در این زمینه گام برداشته است.

وی افزود: تلاش می‌شود با انتشار پیام‌های آموزشی و هشدارهای مرتبط از طریق رسانه‌های مختلف از جمله رادیو، تلویزیون، خبرگزاری‌ها، مطبوعات و شبکه‌های اجتماعی کارهای مهمی در این مسیر مهم و حیاتی انجام شود.

مهم‌ترین راه پیشگیری از مسمومیت با قارچ‌های سمی

سرپرست اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز  در خصوص چگونگی پیشگیری از مسمومیت با قارچ گفت: باید از مصرف قارچ‌های وحشی و ناشناخته، حتی اگر شبیه قارچ‌های خوراکی باشند، خودداری شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha