محمد دادرس در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: آسمان گیلان صاف تا نیمه ابری است. امروز کمینه و بیشینه دما بین ۹ تا ۳۲ درجه سانتیگراد در نوسان است.
وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده فعالیت تناوبی جریانات جنوبی و تقویت تدریجی آن تا اوایل هفته آینده در منطقه دانست و افزود: روند افزایش دما و بهتدریج، وزش باد گرم شدید و خیلی شدید در ارتفاعات و دامنه ها مورد انتظار است.
مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح زرد برای فردا و پس فردا خبر داد و گفت: در مدت یادشده به سبب شکل گیری ناپایداری های فصلی و همرفتی، افزایش ابر و رگبار و رعد و برق بویژه در ارتفاعات و دامنه ها پیش بینی می شود.
او وزش باد، مه آلودگی و تگرگ را از دیگر پدیده های مورد انتظار دانست و ادامه داد: احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه ها و مسیل ها و جاری شدن سیلاب و رواناب و آبگرفتگی معابر و لغزش و رانش در ارتفاعات و برخورد صاعقه وجود دارد.
وی افزود: تا پایان هفته به سبب شکل گیری کانون های گرد و خاک در کشورهای همسایه، گسیل آن به منطقه دور از انتظار نیست.
انتهای پیام
نظرات