• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۷
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404020201416
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

فراخوانی برای توسعه فناوری صدف‌های پرورشی

فراخوانی برای توسعه فناوری صدف‌های پرورشی

فراخوان طرح دستیابی به فناوری آماده‌سازی مولدین صدف پرورشی بومی خلیج فارس با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به سفارش یک شرکت دانش‌بنیان منتشر شد.

به گزارش ایسنا، صدف‌های پرورشی به عنوان یکی از منابع مهم پروتئین دریایی، نقش حیاتی در تأمین امنیت غذایی و توسعه پایدار آبزی پروری ایفا می‌کنند. پرورش صدف نه تنها به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در مناطق ساحلی کمک می‌کند، بلکه در حفظ محیط‌زیست نیز مؤثر است. صدف‌ها با فیلتر کردن آب دریا، به تصفیه آن و بهبود کیفیت محیط‌زیست آبی کمک می‌کنند. همچنین، پرورش صدف به عنوان یک فعالیت کم‌خطر و کم‌هزینه شناخته می‌شود که می‌تواند در مقیاس کوچک و بزرگ انجام شود. علاوه بر ارزش غذایی بالا، صدف‌ها در صنایع دارویی و آرایشی نیز کاربرد دارند و به عنوان یک منبع غنی از مواد معدنی و ویتامین‌ها شناخته می‌شوند.

در این طرح پژوهشی از تیم مجری انتظار می‌رود با ارزیابی تغذیه‌ای مولدین و بهینه‌سازی شرایط محیطی پرورش، شرایط تکثیر مصنوعی خارج از فصل صدف را به میزان  چهار مرتبه در سال افزایش دهد. تکثیر ۲ میلیون لارو از هر ۱۵۰ قطعه صدف نیز از خروجی‌های مورد انتظار این طرح است.

اعلام آمادگی برای مشارکت در اکتساب فناوری حاصل از این فراخوان پژوهشی و ارائه درخواست تنها برای شرکت‌ها و شتابدهنده‌های دانش‌بنیان مجاز است. درخواستی که بیشترین تناسب را با الزامات این اکتساب فناوری داشته باشد، انتخاب و به عنوان «مشارکت‌کننده» برای مذاکرات تکمیلی به هسته پژوهشی متقاضی معرفی خواهد شد.

متقاضیان تا روز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ فرصت دارند پروپوزال و پیشنهادهای خود را در قالب Word از طریق سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانی ghazal.inif.ir ارسال کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha