• چهارشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404020302043
  • خبرنگار : 50189

نجات مصدومان تصادف محور راین–جیرفت با امداد زمینی و هوایی اورژانس کرمان

نجات مصدومان تصادف محور راین–جیرفت با امداد زمینی و هوایی اورژانس کرمان

ایسنا/کرمان صبح امروز سوم اردیبهشت‌، برخورد سه دستگاه خودرو در کیلومتر ۱۰ محور راین به جیرفت، منجر به مصدومیت ۶ جوان ۲۱ تا ۲۷ ساله شد.

دکتر محمد صابری رئیس اورژانس کرمان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ساعت ۸:۵۶ وقوع تصادف بین سه خودروی وانت پیکان، پژو ۴۰۵ و KMC در کیلومتر ۱۰ محور راین به جیرفت به مرکز ارتباطات و دیسپچینگ اورژانس ۱۱۵ کرمان اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله دو تیم فوریت‌های پزشکی به همراه یک تیم امدادی از جمعیت هلال‌احمر به محل حادثه اعزام شدند. این حادثه ۶ مصدوم بر جای گذاشت که همگی مرد و در رده سنی ۲۱ تا ۲۷ سال بودند.

صابری ادامه داد: پس از انجام اقدامات درمانی اولیه و رهاسازی مصدومان، هر ۶ نفر به مرکز درمانی راین منتقل شدند. در ادامه، چهار مصدوم به‌صورت زمینی و دو نفر دیگر با توجه به شدت جراحات، با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان شهید باهنر کرمان اعزام شدند.

رئیس اورژانس کرمان تاکید کرد: این عملیات با همکاری سریع و هماهنگ تیم‌های امدادی و درمانی، در کمترین زمان ممکن انجام شد و وضعیت عمومی مصدومان مساعد گزارش شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha