• پنجشنبه / ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۹:۲۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404020402790
  • خبرنگار : 50037

توسلی خبرداد

آغاز عملیات اجرایی چهار بانده شدن محور کبودراهنگ به سوباشی در سال‌جاری

آغاز عملیات اجرایی چهار بانده شدن محور کبودراهنگ به سوباشی در سال‌جاری

ایسنا/همدان نماینده مردم شهرستانهای بهار و کبودراهنگ از آغاز عملیات اجرایی چهاربانده شدن محور کبودراهنگ به سوباشی در سال‌جاری خبر داد.

فتح الله توسلی عصر پنجشنبه چهارم اردیبهشت در حاشیه سفر رضا اکبری معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور به شهرستانهای بهار و کبودراهنگ که از پروژه‌های راهداری و نیز راه‌های مواصلاتی با هدف ارتقا ایمنی زیرساخت‌های راه این دو شهرستان بازدید داشت، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهرستان کبودراهنگ دارای ۹۰۰ کیلومتر راه مواصلاتی بوده که با احتساب شهرستان بهار این دو شهرستان جمعا دارای ۱۳۰۰ کیلومتر راه‌های مواصلاتی هستند که بخش مهمی از راه‌های این دو شهرستان به راه‌های روستایی اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه در سفر امروز معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور به حوزه انتخابیه بنده، وی از مسیرهای مواصلاتی مهم شهرستانهای بهار و کبودراهنگ بازدید داشتند که در این بازدید دستوراتی را برای تامین اعتبار صادر کردند.

توسلی با اشاره چندین نقطه استراتژیک در دو شهرستان بهار و کبودراهنگ، خاطرنشان کرد: اتصال راه کبودراهنگ سوباشی به راه همدان بیجار یکی از جمله همین راه‌های مواصلاتی حادثه‌خیز بوده که معاون وزیر و راه و شهرسازی در این بازدید دستور داد این پروژه به صورت میدان احداث و مشکلات و منابع اعتباری آن نیز رفع شود ضمن اینکه ما نیز از نظر اعتبارات این پروژه را کمک خواهیم کرد و بیشترین اعتبار را امسال به این پروژه و مسیر کبودراهنگ سوباشی اختصاص داده‌ایم.

 وی ادامه داد: در سه چهار سال گذشته تعداد سه تا چهار ماده ۲۳ برای چهار بانده کردن مسیرهای مواصلاتی این دو شهرستان اخذ کرده‌ایم که به طور قطع در توسعه حمل و نقل استان و شهرستان از نقش موثری برخوردار خواهد بود.

توسلی افزود: راه همدان، بهار،گل‌تپه، علیصدر و راه خلعت آباد و نیز راه کبودراهنگ سوباشی از جمله موارد راه‌هایی بوده که موفق به اخذ ماده ۲۳ این راه‌ها برای چهاربانده شدن شده‌ایم و امسال عملیات چهاربانده شدن راه کبودراهنگ سوباشی آغاز خواهد شد.

نماینده مردم شهرستانهای بهار و کبودراهنگ خاطرنشان کرد: در حال حاضر طرح راه همدان بهار،گل تپـه، علیصدر دارای ۱۱۰ میلیارد تومان و نیز طرح راه کبودراهنگ -سوباشی دارای ۷۰ تا ۸۰ میلیارد تومان اعتبار است.

توسلی گفت: مسیر کبودراهنگ به سوباشی یکی از نزدیک‌ترین مسیرها به غار علیصدر بوده که به‌دلیل واقع شدن تعداد روستاهای بسیار، پدافند غرب کشور و پایگاه شهید نوژه و سوباشی در این مسیر، این محور به لحاظ نظامی برای کشور و منطقه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی یادآور شد: معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در بازدید خود از راه‌های روستایی دو شهرستان بهار و کبودراهنگ نیز قول دادند که اعتبارات قابل توجهی برای روکش و رفع موانعی که وجود دارد اختصاص دهند که به طور قطع با این اقدام در بهبود راه‌های روستایی این دو شهرستان تحول ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha