• جمعه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404020503020
  • خبرنگار : 50184

امام جمعه موقت کرمانشاه:

اهانت به بزرگان اهل سنت بازی در زمین دشمن است

اهانت به بزرگان اهل سنت بازی در زمین دشمن است

ایسنا/کرمانشاه امام جمعه موقت کرمانشاه به اهانت به بزرگان اهل سنت در یکی از برنامه‌های تلویزیونی اشاره کرد و گفت: این اقدام بازی در زمین دشمن است.

حجت الاسلام و المسلمین محمد حاج آخوند در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی این جمعه (پنجم اردیبهشت) در کرمانشاه، با اشاره به سخنان تفرقه‌انگیز و توهین نسبت به بزرگان اهل سنت در یکی از برنامه‌های تلویزیونی، اظهارکرد: این عمل اقدامی مذموم، غیرمنطقی، غیرعقلایی و بازی در زمین دشمن است. امروز که صهیونیست جهانی مشغول تضعیف اسلام و در رأس آن شیعه‌اند، جای چنین حرف‌هایی نیست.

امام جمعه موقت کرمانشاه با محکوم کردن این اقدام تفرقه‌انگیز، اضافه کرد: سال‌هاست در کرمانشاه مردم شیعه و سنی با برادری در کنار هم زندگی می‌کنند و برادران اهل سنت ما نشان داده‌اند که محب اهل بیت (ع) هستند.

وی با مشکوک خواندن چنین تحرکاتی گفت: صداوسیما باید با عوامل این اقدام برخورد جدی کند تا تکرار نشود.

حاج آخوند در بخش دیگری از سخنانش به موضوع مذاکرات غیرمستقیم ایران با آمریکا و تضارب آرایی که درباره این مذاکرات در جامعه وجود دارد اشاره کرد و گفت: مواضع مقام معظم رهبری در این زمینه کاملاً شفاف است و باید از ایشان تبعیت کنیم.

وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری اظهار کردند مذاکره با آمریکا باید غیرمستقیم باشد که همین مذاکره غیرمستقیم برای آمریکا یک تحقیر محسوب می‌شود.

امام جمعه موقت کرمانشاه یادآورشد: ما با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم که از آنها خواهش کنیم و یا بیعت کنیم، بلکه ما منافع خودمان را در مذاکرات دنبال می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha