• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۱
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404020603382
  • خبرنگار : 90057

استقبال پاکستان از تحقیقات بی‌طرفانه در مورد حمله تروریستی کشمیر

استقبال پاکستان از تحقیقات بی‌طرفانه در مورد حمله تروریستی کشمیر

نخست وزیر پاکستان گفت که کشورش برای شرکت در هرگونه تحقیق بی‌طرفانه و شفاف در مورد حمله تروریستی که در جامو و کشمیر رخ داد، آماده است.

به گزارش ایسنا، «شهباز شریف»، نخست وزیر پاکستان در مراسمی که در آکادمی نظامی در ابوت‌آباد برگزار شد، گفت: پاکستان برای شرکت در هرگونه تحقیق بی‌طرفانه، شفاف و قابل اعتماد آماده است. 

روز سه‌شنبه، یک حمله تروریستی در جامو و کشمیر رخ داد که منجر به کشته شدن ۲۶ نفر، از جمله یک شهروند نپالی شد. پلیس اعلام کرد که سه مرد مسلح با لباس مبدل، به گردشگرانی که در دره بایساران، در نزدیکی شهر پهالگام، اسب‌سواری می‌کردند، آتش گشودند. 

گروهی از تروریست‌های وابسته به گروه لشکر طیبه مسئولیت این حمله را بر عهده گرفتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha