• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404020603566
  • خبرنگار : 50604

آغاز واکسیناسیون رایگان طاعون نشخوارکنندگان کوچک در گلستان

آغاز واکسیناسیون رایگان طاعون نشخوارکنندگان کوچک در گلستان

ایسنا/گلستان مدیرکل دامپزشکی گلستان از آغاز طرح رایگان واکسیناسیون بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در استان خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی گلستان، در این طرح پیش بینی می شود یک میلیون و ۲۰۰ هزار راس دام سبک نقاط مختلف استان علیه بیماری آبله و شاربن و ۱۲۰ هزار راس دام سنگین صنعتی و روستایی علیه بیماری شاربن واکسینه شوند.

وی گفت: همزمان با اجرای طرح مذکور، طرح واکسیناسیون هدفمند طاعون نشخوارکنندگان کوچک در دامهای سبک استان نیز بصورت رایگان در مناطق پر خطر و حاشیه جنگل‌ها و مناطق حفاظت شده و ... اجرا می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha