• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404021006972
  • خبرنگار : 71584

صدور احکام اصلاحی حقوق ۹۸ درصد از بازنشستگان کشوری

صدور احکام اصلاحی حقوق ۹۸ درصد از بازنشستگان کشوری

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از صدور احکام اصلاحی ناشی از اجرای مرحله دوم همسان‌سازی و ۲۰ درصد افزایش سنواتی حقوق‌ها برای ۹۸ درصد بازنشستگان صندوق (یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر) خبر داد.

به گزارش ایسنا، حجت‌اله میرزایی در این باره اظهار کرد: احکام همسان‌سازی مرحله دوم حقوق بازنشستگان و ۲۰ درصد اصلاحی سنواتی، صادر و روز سوم اردیبهشت‌ماه بارگذاری شده است.

وی افزود: ۹۸ درصد از احکام بازنشستگان، معادل یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر ، صادر شده است. چند گروه کوچک نیز هستند که حدود ۱۰ هزار بازنشسته را شامل می‌شود که صدور احکام آنها به دستورالعمل اجرایی نیاز دارد و باید توسط قانونگذار به صندوق ارائه شود تا احکامشان را صادر کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha