• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404021007113
  • خبرنگار : 50037

مدیرکل سرمایه‌گذاری استانداری:

افزایش صدور مجوزهای بی نام در شاخه‌های مختلف ظرف یک یا دو ماه آینده در همدان

افزایش صدور مجوزهای بی نام در شاخه‌های مختلف ظرف یک یا دو ماه آینده در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل سرمایه‌گذاری استانداری همدان از افزایش صدور مجوزهای بی‌نام در شاخه‌های مختلف ظرف یک یا دو ماه آینده در این استان خبر داد.

حمید گلی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا درباره طرح مجوزهای بی‌نام، اظهار کرد: طرح ارائه شده مجوزهای بی‌نام را در بحث نیروگاه‌های خورشیدی داریم که در همین رابطه مناطقی را در زمین‌های امور اراضی استان شناسایی کردیم که قابلیت واگذاری داشته و کارهای آن انجام شده که سرمایه‌گذاران به راحتی و سریع عملیات اجرایی خود را در این حوزه شروع کنند.

وی با بیان اینکه در بحث صدور مجوزهای بی‌نام بسیاری از حوزه‌های دیگر را نیز در دستور کار داریم، گفت: تا یک‌ یا دو ماه آینده صدور مجوزهای بی‌نام در شاخه‌های مختلف سطح استان بیشتر خواهد شد.

گلی‌پور با اشاره به حضور پررنگ استان همدان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵ تهران، ادامه داد: با توجه به ظرفیت بالای این نمایشگاه در جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی، استان همدان برای جذب سرمایه‌گذار با مجوزهای بی‌نام به استقبال این نمایشگاه رفته است.

وی گفت: هفتمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو به عنوان بزرگترین و مهم‌ترین رویداد صادراتی در راستای ارتباط با بازارهای بین‌المللی کشورمان از روز دوشنبه هشتم اردیبهشت با حضور شرکت‌هایی از کشوری جهان در تهران آغاز به کار کرده و تا ۱۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران ادامه خواهد داشت.

گلی‌پور این نمایشگاه را فرصتی برای معرفی توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی برای صادرات کالاها و خدمات فنی و مهندسی به اقصی نقاط جهان دانست و خاطرنشان کرد: استان همدان هم مانند هر سال در این نمایشگاه شرکت کرده که در همین رابطه اتاق بازرگانی استان همدان در پاویون اتاق بازرگانی کشور یک غرفه و استان همدان نیز یک غرفه در پاویون وزارت کشور دارد ضمن اینکه تعدادی از واحدهای تولیدی استان نیز در این نمایشگاه حضور داشته و محصولات خود را به صورت مستقیم در حال ارائه هستند.

وی با بیان اینکه امسال حضور بازدید کنندگان خارجی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵ تهران بسیار ملموس بوده و بر اساس آمار تجار، بازرگانان و سرمایه‌گذاران نزدیک به ۹۰ کشور مختلف در این نمایشگاه حضور دارند، افزود: در دو سه روز گذشته از برگزاری این نمایشگاه هیئت‌های زیادی از کشورهای چین، عمان، قزاقستان، ازبکستان، رومانی و کشورهای دیگر در غرفه‌های استان همدان حاضر شدند .

گلی‌پور با بیان اینکه امیدواریم این امر منشاء ارتباطات اقتصادی، بازرگانی و سرمایه‌گذاری بسبار خوبی برای استان همدان باشد، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت بالای این نمایشگاه در جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی، استان همدان برای جذب سرمایه‌گذار با مجوزهای بی‌نام به استقبال این نمایشگاه رفته است.

به گزارش ایسنا، استان همدان در این دوره از برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو با محورهای برنامه‌ریزی شده در حوزه سرمایه‌گذاری، محصولات صادراتی و زنجیره ارزش حضور پیدا کرده که در همین راستا ۲۶۰ محصول متنوع از ۴۰ شرکت استان در این نمایشگاه عرضه شده است.

سفال و کشمش به عنوان دو زنجیره ارزش اصلی و چرم، سنگ‌های قیمتی، پوشاک و گیاهان دارویی نیز به عنوان زنجیره های ارزش قابل توسعه استان همدان در این نمایشگاه مطرح هستند.

فرصت‌های سرمایه‌گذاری در قالب اطلس سرمایه‌گذاری استان نیز به منظور انعقاد تفاهم‌نامه و قراردادهای تجاری سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی نیز در این نمایشگاه به سرمایه گذاران معرفی می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha