نادر رضایی با بیان اینکه این واحد توانسته برای ۳۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کند، افزود: راهاندازی مجدد کارخانه دولومیت بعنوان یکی از واحدهای مهم فرآوری مواد معدنی در شهرستان نهاوند میتواند در تأمین نیاز صنایع داخلی و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه اثرگذار بوده و نقش مهمی در توسعه اقتصادی منطقه ایفا کند.
وی تصریح کرد: پروانه بهرهبرداری این کارخانه در سال ۱۴۰۱ صادر شده و معدن دولومیت دوچشمه که در فاصله ۲۰ کیلومتری این واحد قرار دارد، برای استخراج و تأمین خوراک، به این واحد صنعتی واگذار شده است.
معاون صنایع ادارهکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان همچنین با اشاره به اهمیت دولومیت کلسینه در صنعت کشور اظهار کرد: دولومیت کلسینه مادهای استراتژیک بوده که در صنایع مختلف بهویژه فولادسازی، شیشهسازی، تولید منیزیم، مواد نسوز و دیرگداز و همچنین در بخشهای ساختمانی و کشاورزی کاربرد گستردهای دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان همدان، رضایی با تأکید بر حمایت از واحدهای تولیدی نیمهفعال و راکد، خاطرنشان کرد: احیای واحدهای صنعتی، یکی از اولویتهای اصلی وزارت صمت بوده و در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات