• جمعه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404021208124
  • خبرنگار : 71145

حملات آمریکا به مناطق مختلف یمن

حملات آمریکا به مناطق مختلف یمن

در ادامه حملات جنگنده‌های آمریکایی به یمن، وزارت بهداشت این کشور از تلفاتی در این حملات خبر داد.

به گزارش ایسنا، وزارت بهداشت یمن اعلام کرد: سه شهروند در حمله هوایی آمریکا به منطقه عصر در جنوب غربی صنعا زخمی شدند.

طبق گزارش المیادین، جنگنده‌های آمریکایی به مناطقی در صنعا، پایتخت یمن و استان الجوف حمله کردند. هواپیماهای آمریکایی بامداد جمعه سه حمله به صنعا انجام دادند.

خبرنگار المیادین گزارش داد که هواپیماهای آمریکایی منطقه عصر در شهرستان الوحده در جنوب غربی صنعا را هدف حمله هوایی قرار دادند.

این خبرنگار افزود که دو حمله هوایی آمریکا منطقه عطان در جنوب صنعا و حملات دیگری منطقه همدان در شمال پایتخت یمن را هدف قرار دادند.

خبرنگار العربی الجدید نیز گفت: حملات دیگر آمریکا به استان عمران در شمال صنعا و استان المحویت در غرب صنعا انجام گرفت.

به گزارش این خبرنگار، هواپیماهای آمریکایی بامداد پنجشنبه منطقه خب الشعف در استان الجوف، شمال شرقی یمن را با چهار حمله هوایی هدف قرار دادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha