• جمعه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404021208323
  • خبرنگار : 71145

شلیک موشک دوم از یمن به سمت اراضی اشغالی

شلیک موشک دوم از یمن به سمت اراضی اشغالی

ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد موشکی از یمن به سمت اراضی اشغالی شلیک شده که دومین حمله طی امروز- جمعه- است.

به گزارش ایسنا، ارتش اشغالگر ضمن اذعان به حمله موشکی از یمن مدعی شد این موشک را شناسایی کرده و سامانه دفاع هوایی ارتش برای رهگیری این تهدید وارده در حال کار است.

رسانه‌های اسرائیلی نوشتند: آتش‌سوزی در طمره در الجلیل غربی به دلیل اصابت موشک یمنی رخ داده است.

یدیعوت آحارانوت هم نوشت: یک زن اسرائیلی هنگام رفتن به پناهگاه‌ها در جریان فعال شدن آژیرها در شمال، زخمی شد.

کانال ۱۴ عبری نیز از شنیده شدن صدای انفجار در شمال و مرکز اسرائیل و اصابت موشک‌های رهگیر در منطقه قدس اشغالی خبر داد.

رادیو ارتش اشغالگر افزود که از زمان از سرگیری درگیری‌ها در نوار غزه در ۱۸ مارس، ۲۵ موشک بالستیک از یمن شلیک شده است.

تصویری از اراضی اشغالی پس از حمله 

فرماندهی جبهه داخلی اسرائیل نیز اعلام کرد که آژیرهای حمله هوایی در ده‌ها نقطه در شمال اسرائیل، از جمله حیفا، خلیج آن و بلندی‌های جولان به صدا درآمده‌اند.

این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی بامداد امروز از شلیک یک موشک از یمن به اراضی اشغالی خبر داده بود.

«سرتیپ یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز با بیان اینکه سامانه‌های دشمن در رهگیری موشکی که منطقه اشغالی حیفا را هدف قرار داده بود، شکست خوردند، تاکید کرد: عملیات پشتیبانی ما تا توقف تجاوز و لغو محاصره غزه ادامه خواهد یافت.

یحیی سریع افزود: این عملیات با موشک بالستیک هایپرسونیک «فلسطین ۲» انجام شد که با موفقیت به هدف خود رسید.

«آویگدور لیبرمن»، رهبر حزب اسرائیل بیتنا نیز گفت: دو موشک از یمن در عرض ۲۴ ساعت میلیون‌ها نفر را به پناهگاه‌ها فرستاد. تا زمانی که دولت فاجعه زده بر سر کار است، ما هرگز امنیت نخواهیم داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha