• شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404021309100
  • خبرنگار : 50214

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خبر داد

آغاز اجرای طرح حمایت از محتوا محوری در رسانه‌های یزد

آغاز اجرای طرح حمایت از محتوا محوری در رسانه‌های یزد

ایسنا/یزد مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد از آغاز اجرای طرح حمایت از محتوی محوری در رسانه‌های یزد خبر داد.

احسان عابدی ظهر امروز شنبه سیزدهم اردیبهشت ماه در نشست با خبرنگاران در این باره ضمن اشاره به اهمیت اطلاع رسانی از سوی رسانه‌ها، اظهار کرد: قطعاً دستگاه‌های دولتی دارای عملکردها و مسائلی هستند که انعکاس و اطلاع رسانی آنها حمایت رسانه‌ها را می‎طلبد.

وی با بیان این که برخی از این اقدامات و فعالیت‌ها نیازمند تبیین ویژه در بین مردم است، گفت: به طور معمول بخشی از این اقدامات توسط روابط عمومی‌ها اطلاع رسانی می‌شود ولی بخش اعظم دیگری از این فعالیت‌ها به همت رسانه‌ها نیاز دارد.

عابدی با اشاره به اهمیت بیشتر برخی مسائل در استان که لزوم تبیین خاص و ویژه از سوی مجموعه رسانه‌هاست، گفت: این طرح می‌تواند تریبون رسانه‌ای خوبی برای استان فراهم کند هر چند موفقیت آن و جریان‌سازی مناسب مسائل استان نیازمند اهتمام و همفکری رسانه‌ها و مسئولان به صورت دوطرفه است.

این مسئول خاطرنشان کرد: نظام مسائل در این طرح از سوی دولت تدوین و برای عملیاتی شدن آن، نقشه راهی ترسیم خواهد شد تا رسانه‌ها بتوانند به طور مناسبی در قالب آن، نقش آفرینی کنند.

وی با اشاره به طرح این موضوع در شورای فرهنگ عمومی استان، تصریح کرد: گاهاً استان در برخی موضوعات مانند آب که یک دغدغه عمومی و همگانی در استان محسوب می‌شود، نیازمند تبیین‌گری رسانه‌ها هستیم تا شاهد سوء‌گیری رسانه‌های سایراستان‌ها نسبت به آب یزد نباشیم.

وی عنوان کرد: این طرح در ابتدا با ورود به حوزه فرهنگ و هنر و پرداختن به مسائلی مانند تغییر سبک زندگی، مسائل مرتبط با هویت  و امور اجتماعی، کمبودها و نقاط قوت بخش‌های هنری و غیره آغاز خواهد شد ولی امیدواریم در صورت بازخوردها و نتایج مثبت آن بتوانیم این طرح را به سایر بخشهای استان نیز تعمیم دهیم.

عابدی در پایان خاطرنشان کرد: طرح ارائه شده پس از کارشناسی‌های متعدد در دستور کار قرار گرفته ولی قطعاً با توجه به نواقص احتمالی و پیشنهاداتی که ارائه می‌شود، قابل بازنگری و اصلاح است.

امین سامعی مدیر خانه مطبوعات استان یزد نیز در این نشست به ارائه توضیحاتی در مورد نحوی اجرای این طرح پرداخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha