• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404021410032
  • خبرنگار : 30147

فرماندار خبر داد

احداث ۱۱۲ مگاوات انرژی تجدیدپذیر در نیشابور طی ۳ سال آینده

احداث ۱۱۲ مگاوات انرژی تجدیدپذیر در نیشابور طی ۳ سال آینده

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار نیشابور از برنامه‌ریزی برای احداث ۱۱۲ مگاوات انرژی تجدیدپذیر در این شهرستان طی ۳ سال آینده خبر داد و این اقدام را گامی مهم در راستای توسعه انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر دانست.

مهدی دونده در گفت‌وگو با ایسنا در حاشیه بازدید ترویجی و آموزشی کشاورزان از یک نیروگاه خورشیدی ۱۵۰ کیلوواتی، به اهمیت سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های پاک تأکید کرد و افزود: در سالی که مقام معظم رهبری شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» را مطرح کرده‌اند، توجه به مسائل انرژی به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی دولت در نظر گرفته شده است.

دونده به حمایت کامل دولت از سرمایه‌گذاران در زمینه تأسیس نیروگاه‌های خورشیدی اشاره کرد و گفت: این حمایت مشروط به تولید کالاهای باکیفیت در شهرستان است.

وی با اشاره به پتانسیل‌های بالای نیشابور در بخش کشاورزی، اظهار کرد: این شهرستان مستحق بهترین کیفیت‌ها در زمینه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر است و باید از این ظرفیت به بهترین شکل ممکن بهره‌برداری شود.

فرماندار ویژه نیشابور با تأکید بر اینکه برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود و توسعه انرژی‌های پایدار، عزم جدی داریم، گفت: با توجه به ناترازی موجود در تأمین انرژی و ضرورت استفاده از ظرفیت‌های پاک و پایدار، تأسیس نیروگاه‌های خورشیدی باید به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی برنامه‌های توسعه‌ای شهرستان در نظر گرفته شود.

دونده همچنین به آمادگی دولت در تسهیل و تسریع فرآیند صدور مجوزها و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی اشاره کرد و گفت: دولت در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقداماتی را برای حمایت از سرمایه‌گذاران انجام خواهد داد.

وی در ادامه به مزایای اقتصادی تولید برق از انرژی‌های تجدیدپذیر پرداخت و افزود: دولت برق تولیدی را با قیمت پایین به بخش‌های کشاورزی، صنعت و مصارف خانگی می‌فروشد و در عوض این انرژی را با قیمتی بالاتر از تولیدکنندگان برق خریداری می‌کند به همین دلیل، تولید برق در این شرایط به‌ صرفه و اقتصادی خواهد بود و می‌تواند به عنوان یک منبع درآمد پایدار برای سرمایه‌گذاران عمل کند.

وی خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری در نیروگاه‌های خورشیدی نه تنها به حل بحران‌های ناترازی انرژی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به منبعی مطمئن و پایدار برای تأمین نیازهای انرژی شهرستان تبدیل شود.

فرماندار نیشابور یادآور شد: دولت اراضی دولتی را در حوزه تأسیس انرژی‌های پاک در اختیار متقاضیانی که طرح‌های عملی و قابلیت اجرایی دارند، قرار خواهد داد.

دونده با تأکید بر اینکه تمامی شرایط لازم را برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌کنیم و آماده حمایت از آن‌ها هستیم، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر نه تنها به حل مشکلات کنونی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به توسعه پایدار و آینده‌ای بهتر برای نسل‌های آینده منجر شود.

وی گفت: این سرمایه‌گذاری‌ها با توجه به پتانسیل‌های موجود در شهرستان نیشابور و حمایت‌های دولت، می‌تواند تحولی بنیادین در تأمین انرژی و بهبود کیفیت زندگی مردم ایجاد کند.

فرماندار نیشابور با بیان اینکه این اقدامات نه تنها به تأمین انرژی پایدار کمک خواهد کرد، بلکه می‌تواند نیشابور را به عنوان یکی از مراکز پیشرو در تولید انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور معرفی کند و به حفاظت از محیط‌زیست و منابع طبیعی یاری رساند.

 وی گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، نیشابور می‌تواند در راستای توسعه انرژی‌های پاک و افزایش بهره‌وری انرژی به موفقیت‌های چشمگیری دست یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha