سرهنگ حجتالله بهامین در گفتوگو با ایسنا اظهارکرد: در راستای اجرای طرح آرامش در شهر، مراتب پس از هماهنگی قضایی با نظارت مستقیم فرمانده انتظامی شهرستان اردستان به یگانهای انتظامی و پلیسهای تخصصی ابلاغ شد.
وی افزود: در اجرای این طرح مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر با همکاری مأموران کلانتری بخش مهاباد تعداد سه باب از نقاط آلوده را مورد بازرسی قرار دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان اردستان ادامه داد: در این راستا تعداد چهار نفر معتاد جمعآوری و پس از سیر مراحل اداری و هماهنگی مجدد قضایی، تحویل مراکز ترک اعتیاد شدند.
بهامین با بیان اینکه در ادامه اجرای طرح آرامش در شهر تعداد ۱۵ نفر خُردهفروش موادمخدر دستگیر و بهمنظور تعیین تکلیف، تحویل مرجع قضائی شدند، گفت: در این راستا مقدار قابل توجهی مواد مخدر از نوع تریاک، سوخته تریاک، خشخاش، شیشه و تعدادی آلاتاستعمال و توزیع موادمخدر کشف و ضبط و برای امحاء تحویل پلیس مبارزه با مواد مخدر استان شد.
وی با اشاره به اینکه طرحهای پاکسازی مناطق آلوده و برخورد جدی پلیس با سوداگران مرگ و خردهفروشان مواد افیونی در دستور کار خواهد بود و با جدیت دنبال میشود، خاطرنشان کرد: از همشهریان تقاضا داریم در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک، مراتب را به پلیس ۱۱۰ گزارش کنند.
انتهای پیام
نظرات