• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1404021611569
  • خبرنگار : 71603

تصرف دانشگاه واشنگتن توسط حامیان فلسطین

تصرف دانشگاه واشنگتن توسط حامیان فلسطین

گروهی از دانشجویان آمریکایی معترض در حمایت از فلسطین دانشگاه واشنگتن را تصرف کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از نشنال ورلد، گروهی از معترضان حامیان فلسطین ساختمان دانشگاه واشنگتن را تصرف کردند.

معترضان روز دوشنبه یک ساختمان دانشگاهی در دانشگاه واشنگتن را اشغال کردند که منجر به دستگیری آنها شد. 

پلیس دانشگاه به محل اعزام شد. این اعتراض توسط دانشجویان متحد برای برابری و بازگشت فلسطین سازماندهی شده بود - آنها از دانشگاه خواسته‌اند که به دلیل ادعاهای شرکت بوئینگ مبنی بر «سودجویی» این شرکت از طریق جنگ در غزه، تمام روابط خود را با بوئینگ قطع کند.

مرکز منابع تجاری و حقوق بشر ادعا می‌کند که بمب‌های استفاده شده در اردوگاه پناهندگان فلسطینی در خارج از رفح، توسط بوئینگ ساخته شده است. کمیته خدمات دوستان آمریکایی (AFSC) همچنین ادعا می‌کند که بوئینگ از ادامه این جنگ منافعی دارد، زیرا قیمت سهام آن با خرید سلاح‌های ساخت آمریکا توسط دولت اسرائیل «به شدت افزایش یافته است.

سخنگوی دانشگاه گفت: پلیس دانشگاه واشنگتن در ساختمان مهندسی میان‌رشته‌ای که درست قبل از تعطیلی ساختمان توسط چند نفر اشغال شده بود، حضور پیدا کرد و بیش از ۲۰ نفر از دانشجویان معترض را دستگیر کرد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha