به گزارش ایسنا، به نقل از پلیس البرز، سرهنگ پیمان گودرزی گفت: در پی کسب خبری از مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر عربدهکشی و ایجاد رعب و وحشت با سلاح سرد در محله گوهردشت این شهرستان که باعث نارضایتی عمومی شده بود، تیمی ویژه از ماموران انتظامی برای دستگیری این افراد وارد عمل شدند.
وی افزود: با حضور ماموران در محل اعلام شده از سوی شهروندان، متهمان که با موتور سیکلت فاقد پلاک در سطح خیابان اقدام به قدرت نمایی میکردند با دیدن مامورین پا به فرار میگذارند اما ماموران کلانتری ۱۵ رجاییشهر با انجام اقدام پلیسی موتورسیکلت متهمان را متوقف و این اوباش مسلح به سلاح سرد را دستگیر میکنند.
سرهنگ گودرزی با اشاره به کشف چندین کارت سوخت مسروقه از متهمان ادامه داد: این اوباش با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی کرج در پایان از عزم جدی فراجا برای برخورد با اراذل و اوباش خبر داد و گفت: عربده کشی و ایجاد رعب و وحشت در سطح شهر از منظر پلیس از اهم موارد بوده و در اولویت اول رسیدگی است. لذا شهروندان عزیز درصورت مشاهده هرگونه شرارت و اوباشیگری سریعاً با تلفن ۱۱۰ تماس گرفته و این موارد را گزارش کنند.
انتهای پیام
نظرات