• پنجشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404021812924
  • خبرنگار : 50188

نخستین عمل اهدای عضو در سال ۱۴۰۴؛

کودک رفسنجانی نجات‌بخش ۴ بیمار شد/ قلب محمدفاضل به تهران پرواز کرد

کودک رفسنجانی نجات‌بخش ۴ بیمار شد/ قلب محمدفاضل به تهران پرواز کرد

ایسنا/کرمان کارشناس هماهنگ کننده واحد فراهم‌آوری پیوند عضو دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: پدر و مادر نوعدوست محمدفاضل پیلارام با اهدای اعضای پاره تن خود به ۴ کودک بیمار، حیات و زندگی دوباره بخشیدند.

زهرا عظیمی امروز ۱۸ اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: زنده‌یاد محمد فاضل پیلارام، کودک ۶ ساله رفسنجانی، در تاریخ ۱۱ اردیبهشت بر اثر سانحه تصادف دچار مرگ مغزی شد. متأسفانه تلاش‌های پزشکان و کادر درمانی برای نجات او مؤثر واقع نشد و در تاریخ ۱۶ اردیبهشت، مرگ مغزی او تأیید شد.

وی ادامه داد: پس از تأیید مرگ مغزی و رضایت از خانواده ایثارگرش، صبح امروز همزمان با دهه کرامت فرایند اهدای عضو انجام شد.

عظیمی افزود: پدر و مادر ایثارگر محمدفاضل با اهدای اعضای پاره‌تن خود، از جمله قلب، کبد و کلیه‌ها، به چهار کودک بیمار نیازمند، زندگی دوباره‌ای بخشیدند. این خانواده با این اقدام انسان‌دوستانه، نخستین عمل اهدای عضو را در سال ۱۴۰۴ در رفسنجان به نام خود ثبت کردند.

عظیمی بیان کرد: اهدای عضو محمد فاضل نمونه‌ای از این حقیقت است که ایثار و از خودگذشتگی مرز نمی‌شناسد و با بخشیدن می‌توان لبخند زندگی را به دیگران هدیه داد.

وی افزود: یاد و خاطره این قهرمان کوچک و اقدام بزرگ خانواده ایثارگرش همواره در یادها گرامی خواهد ماند.

به گزارش ایسنا، قلب امیرحسین صبح امروز با هواپیما به بیمارستان شهید رجایی تهران منتقل شد تا زندگی کودک نیازمند پیوند را نجات بدهد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۱:۲۸

كودك عريز رفتي اما به چهار انسان زندگي دوباره اي بخشيد