حیدر آسیابی ظهر پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت با اشاره به اینکه محکوم به قصاص، جوانی است که در سال ۱۳۹۹ در جریان یک نزاع دستهجمعی موجب قتل پدر یک خانواده شده بود، اظهار کرد: پس از صدور حکم قصاص و طی تشریفات قانونی، این حکم در نوبت اجرا قرار گرفت.
وی در ادامه گفت: با وجود پادرمیانیهای متعدد بزرگان و ریشسفیدان شهرستان، اولیای دم به هیچ عنوان رضایت نمیدادند، اما امروز، به احترام میلاد امام رضا (ع)، با میانجیگری دادستان کردکوی، اعضای شورای حل اختلاف و صلحیاران، از اجرای حکم قصاص منصرف شدند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، رئیس کل دادگستری گلستان با بیان اینکه این دومین مورد از موارد مشابه در سال جاری است که در آن، محکوم به قصاص فرصتی دوباره برای زندگی پیدا میکند، افزود: سال گذشته نیز ۲۲ محکوم به قصاص در گلستان با گذشت اولیای دم بخشیده شدند.
این تصمیم با توجه به معجزهوار بودن قدرت بخشش، بار دیگر نشان از روحیه انساندوستی و گذشت در جامعه دارد.
انتهای پیام
نظرات