محمد بهرامی، نماینده بویراحمد، دنا و مارگون، در این مراسم بیمارستان شهید بهشتی را نماد سلامت بویراحمد خواند.
وی تأکید کرد: هر شخصی که گامی مثبت در خدمت به مردم بردارد باید حمایت شود و منافع مردم نباید با منافع شخصی و سیاسی گره بخورد افکار عمومی نیز باید از کسانی که میخواهند فضای خدمترسانی را آلوده کنند دوری نمایند.
تخصص گرایی و استفاده از ظرفیت جوانان
سیده رقیه پناهی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم گفت: این اولین افتتاحیه در دوران خدمت ماست و اولویت ما تامین منابع انسانی متخصص است نه صرفاً احداث ساختمان و این تجهیزات در راستای بهبود خدمت رسانی انجام شده است.
وی افزود: امروز علاوه بر افتتاح ICU، شاهد تجلیل از خدمات دکتر ربانی و دکتر حسینی هستیم و حضور این بزرگان افتخاری برای ماست و ما از ظرفیت جوانان و مدیران جوان استفاده میکنیم و از تجربه پیشکسوتان نیز بهره میگیریم و از همه افکار و جناح ها در راستای تخصص گرایی استقبال میکنیم.
پناهی از راه اندازی پروژه های جدید در ماههای آینده خبر داد و اظهار امیدواری کرد که این اقدامات به ارتقای سلامت مردم بینجامد.
باقری رئیس بیمارستان شهید بهشتی یاسوج در این مراسم با بیان اینکه این بیمارستان نزدیک به ۵۰ سال به مردم استان خدمت کرده است، گفت: قصد ما خدمت خالصانه به مردم است از مسئولین دانشگاه میخواهیم برای بهسازی و تجهیز بیشتر بیمارستان اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، وی از موفقیتهای پزشکی این بیمارستان خبر داد و افزود: با اعتماد به پزشکان و پرسنل، حتی موارد سخت مانند سوختگیهای ۷۰ درصدی را با موفقیت درمان کرده ایم و بیماران با سلامت کامل ترخیص شده اند.
گفتنی است در پایان این مراسم از دکتر حسینعلی حسینی و دکتر محمدرضا ربانی پزشکان متخصص به پاس سالها خدمت تقدیر شد. همچنین پیام صوتی آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی، نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری، پخش شد و از زحمات کادر درمان تقدیر شد.
انتهای پیام
نظرات