• دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404022215837
  • خبرنگار : 50474

مدیرکل میراث فرهنگی استان خبر داد؛

رونق گردشگری دهبکری بم با حمایت اداره کل میراث فرهنگی/ راه‌اندازی خانه صنایع دستی

رونق گردشگری دهبکری بم با حمایت اداره کل میراث فرهنگی/ راه‌اندازی خانه صنایع دستی

ایسنا/کرمان مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و کردشگری استان کرمان از راه‌اندازی خانه صنایع دستی دهبکری بم در نیمه دوم خرداد امسال خبر داد و گفت: این اقدام فرصتی را برای بانوان هنرمند منطقه فراهم می‌کند تا ضمن داشتن مکانی برای عرضه و فروش محصولات خود، از تسهیلات و مجوزهای لازم نیز بهره‌مند شوند.

مرتضی نیکرو امروز ۲۲ اردیبهشت در حاشیه بازدید از منطقه گردشگری دهبکری در شهرستان بم با اشاره به پتانسیل بالای گردشگری این منطقه بر ضرورت توجه به تاکید کرد.

وی افزود: شهر جدید دهبکری با نامی برازنده، منطقه‌ای بکر و دارای ظرفیت‌های گردشگری فوق‌العاده است و میراث فرهنگی در زمینه زیرساخت‌های گردشگری، کمک‌های لازم را ارائه خواهد کرد و این مهم در اعتبارات سال ۱۴۰۴ نیز مد نظر قرار خواهد گرفت.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان بر تسهیل و تسریع در فرآیند صدور مجوزهای بوم‌گردی برای متقاضیان دهبکری تاکید کرد و از شهروندان خواست تا برای دریافت اطلاعات بیشتر به اداره میراث فرهنگی شهرستان بم مراجعه کنند.

وی افزود: با توجه به ارتقاء دهبکری به شهر، تلاش برای تاسیس دفتر نمایندگی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این شهر، با همکاری فرمانداری و بخشداری بم در دستور کار قرار دارد.

نیکرو با اشاره به بازدید از منطقه گردشگری مرغک و بررسی وضعیت حمام قدیمی و عمارت تاریخی این منطقه گفت: با توجه به ارزش تاریخی حمام قدیمی و عمارت تاریخی مرغک، ثبت ملی این دو بنای ارزشمند در دستور کار قرار گرفته و در مرمت آن‌ها نیز کمک خواهیم کرد.

وی در پایان بر لزوم همکاری همه دستگاه‌های دولتی برای توسعه گردشگری تاکید کرد و افزود: توسعه گردشگری نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها از جمله اداره راه و شهرسازی، آب و فاضلاب، حمل و نقل، پایانه‌ها، بهداشت و سایر دستگاه‌های اجرایی است تا با هم‌افزایی در زمینه زیرساخت‌ها، شاهد اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی منطقه باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha