• سه‌شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404022316798
  • منبع : حوزه فراجا

کشف بیش از ۹ تُن انواع مواد مخدر در کشور

کشف بیش از ۹ تُن انواع مواد مخدر در کشور

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا از کشف بیش از ۹ تن انواع مواد مخدر و انهدام ۶۵ باند تهیه و توزیع مواد مخدر خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار ایرج کاکاوند با اشاره به ضرورت پاکسازی چهره شهرها از لوث معتادان متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر به عنوان ماموریت اولویت دار پلیس در سراسر کشور، بیان کرد: از آنجایی که پاکسازی نقاط آلوده به توزیع و مصرف مواد مخدر از دغدغه های اصلی مردم و همواره مورد تاکید فرمانده کل انتظامی کشور بوده است، در راستای ارتقاء میزان رضایتمندی شهروندان به عنوان سرمایه های اجتماعی پلیس، برخورد قاطع و همه جانبه با خرده فروشان مواد مخدر و پاکسازی نقاط آلوده سراسر کشور از حضور معتادان متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر در دستور کار پلیس قرار گرفت.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در ادامه خاطر نشان کرد: با تلاش و پیگیری شبانه روزی همکارانمان در رده های تخصصی مبارزه با مواد مخدر سراسر کشور و نیز همکاری سایر رده های انتظامی طی یک هفته گذشته، ۱۲ هزار و ۳۸۳ معتاد متجاهر در معابر عمومی و نقاط آلوده شهرها، جمع آوری و دستگیر شدند.

وی اضافه کرد: همچنین در این راستا بیش از ۹ تن و ۵۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف، ۶۵ باند منهدم و ۴۰۶ قاچاقچی مواد مخدر شناسایی و دستگیر شدند.

این مقام ارشد انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود به شناسایی و رصد نقاط آلوده شهرها توسط پلیس اشاره کرد و گفت: خوشبختانه برابر تدابیر فرمانده کل انتظامی کشور مبنی بر راه اندازی قرارگاه تشدید برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری معتادان متجاهر از اسفندماه سال گذشته، شاهد وضعیت مطلوبی از حیث ساماندهی معتادان متجاهر و برخورد با خرده فروشان مواد مخدر در سطح شهرها می باشیم؛ همچنین با اشراف اطلاعاتی، نقاط آلوده تحت رصد و پوشش انتظامی پلیس قرار گرفته و با قاطعیت با خرده فروشان مواد مخدر در نقاط آلوده، بویژه در اطراف مراکز آموزشی برخورد می شود.

بر اساس گزارش سایت پلیس، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در خاتمه با اشاره به اینکه مبارزه با اعتیاد نیازمند عزم همگانی و مشارکت اجتماعی شهروندان است، اظهار کرد: از شهروندان تقاضا داریم همچون گذشته با پلیس همکاری نموده و هرگونه موارد مشکوک را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha