• چهارشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1404022417379
  • منبع : اداره کل محیط زیست استان تهران

تجهیز محیط بانان تهران در دستور کار

تجهیز محیط بانان تهران در دستور کار
عکس تزئینی است.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت، حقوقی و منابع حفاظت محیط زیست استان تهران از تجهیز یگان حفاظت محیط زیست این استان به امکانات و تجهیزات جدید خبر داد.

به گزارش ایسنا داود قاسم زاده در جریان بازدید از پاسگاه‌های محیط ‌بانی پارک ملی سرخه‌حصار، با اشاره به اهمیت نقش محیط ‌بانان در حفظ تنوع زیستی و منابع طبیعی، اظهارکرد: افزایش بهره‌وری و امنیت محیط ‌بانان مستلزم ارتقای تجهیزات و امکانات آنان است که در همین جهت اقداماتی برای تأمین تجهیزات مورد نیاز انجام شده است.

وی همچنین با تأکید بر حمایت همه‌ جانبه از نیروهای محیط ‌بان افزود: برنامه ‌ریزی برای توسعه زیرساخت‌ها و تقویت منابع انسانی در دستور کار این معاونت قرار دارد تا محیط ‌بانان بتوانند با انگیزه و توان بیشتری در انجام مأموریت‌های محوله فعالیت کنند.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، پارک ملی سرخه‌ حصار یکی از مهم‌ترین زیست‌بوم‌های استان تهران محسوب می‌شود که با چالش‌های زیست‌ محیطی متعددی رو به ‌روست و حضور مؤثر نیروهای یگان حفاظت، نقش کلیدی در حفاظت از این منطقه ایفا می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha