• چهارشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۵
  • دسته‌بندی: هوش مصنوعی
  • کد خبر: 1404022417693
  • خبرنگار : 71654

با حمایت گوگل صورت گرفت

راه‌اندازی یک صندوق هوش مصنوعی ۱۰۰ میلیون دلاری در عربستان

راه‌اندازی یک صندوق هوش مصنوعی ۱۰۰ میلیون دلاری در عربستان

گوگل صندوق سرمایه‌گذاری جدیدی برای استارتاپ‌های هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌کند و از صندوق هوش مصنوعی عربستان سعودی حمایت می‌کند.

به گزارش ایسنا، شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر عربستان سعودی (STV) یک صندوق هوش مصنوعی ۱۰۰ میلیون دلاری را با حمایت گوگل راه‌اندازی کرده است.

به نقل از بلومبرگ، این صندوق با حمایت مالی گوگل از طریق شرکت مادر آلفابت تاسیس شده است و تمرکز اصلی آن بر سرمایه‌گذاری بر روی استارت‌آپ‌های نوپا در خاورمیانه و شمال آفریقا خواهد بود.

این صندوق با تمرکز بر سرمایه‌گذاری‌های تخصصی در لایه کاربردی هوش مصنوعی، کار خواهد کرد و از توسعه زیرساخت‌ها حمایت خواهد کرد. میزان سرمایه‌ای که توسط واحد آلفابت اینک تامین مالی شده است، فاش نشد.

این مشارکت بخشی از مجموعه‌ای از توافق‌نامه‌هایی بود که روز سه‌شنبه بین ایالات متحده و عربستان سعودی در ریاض امضا شد؛ جایی که ترامپ با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان، برای پیگیری روابط تجاری و سرمایه‌گذاری عمیق‌تر دیدار کرد. توافق‌نامه‌ها بخش‌هایی از جمله دفاع و انرژی را در بر می‌گرفت و در حوزه هوش مصنوعی و فناوری بسیار حائز اهمیت بود.

HUMAIN که شرکت هوش مصنوعی جدید عربستان سعودی است، با هدف تقویت بخش هوش مصنوعی در این کشور راه‌اندازی شده و قصد دارد زیرساخت‌های مربوط به فناوری هوش مصنوعی، ازجمله ساخت مراکز داده را در کشور گسترش دهد.

این شرکت با سرمایه‌گذاری صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان (PIF) تاسیس شده است و از سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیارد دلاری شرکت‌های خدمات وب آمازون (AWS) و Advanced Micro Devices یا AMD بهره می‌برد. به‌گفته این شرکت، AMD و انویدیا قرار است تراشه‌ها و نیمه‌رساناهای مورد نیاز برای ساخت مراکز داده را در اختیار Humain قرار دهند.

عربستان سعودی تحت برنامه گسترده تنوع بخشی به اقتصاد و  کاهش وابستگی به نفت، خود را به عنوان یک قطب فناوری جهانی تثبیت کرده و در همه چیز، از زیرساخت‌های هوش مصنوعی گرفته تا آموزش و استارتاپ‌ها، سرمایه‌گذاری می‌کند.

شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر STV دومین شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر مستقر در عربستان سعودی است که این هفته یک صندوق اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha