• پنجشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1404022518153
  • خبرنگار : 71486

ببینید/ واکنش سفیر ایران در روسیه به وجود نیترات در هندوانه‌های صادراتی

ببینید/ واکنش سفیر ایران در روسیه به وجود نیترات در هندوانه‌های صادراتی

به گزارش ایسنا، خبرآنلاین نوشت: کاظم جلالی در نشست روسیه در عصر پوتین در نمایشگاه کتاب گفت: جای تأسف دارد که یک ایرانی این کلیپ را منتشر می کند. اینکه صادرات این محصول چقدر برای کشور مفید است به آن اشاره نمی‌کنم. یک نماینده معمولی داغستانی بحث را مطرح می‌کند که احتمالا خود او اقوامش باید در کار کشت هندوانه باشند. سوالی که از این نماینده می توان پرسید این است مگر استانداردهای غذایی شما بالا نیست؟ اگر مشکلی وجود دارد باید دید از کدام منفذ عبور کرده است. این خود ما هستیم که این مسائل را به لحاظ خبری ترویج می‌کنیم.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۰۷:۴۶

هندونه ایران بهترین و سالمه

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۰۸:۴۰

آقای جلالی هر کیلو هندوانه چند لیتر آب رو از کشور خارج میکند؟؟؟؟؟؟؟؟ هر کیلو هندوانه از ۵۰ تا ۸۵ لیتر آبخوری دارد توجیه اقتصادی این کجاست؟

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۰۹:۰۶

خیلی از کشورها دیگه میوه هایی که مصرف اب انها زیاد است رو کشت نمیکنن ...ولی ما هنوز با این بی ابی هندوانه کشت میکنیم ..هر هندوانه ۲۰۰ لیتر اب مصرف داره واقعا این کشت اصولیه؟!!!

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۰:۴۳

احسنت مرحبا بسیار زیبا و عالی

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۰:۴۹

آقای سفیر وقتی ایران خودش کمبود آب داره چرا باید بهترین هنداونه خودش که مردمش نیاز داره صادر بشه

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۱:۳۱

پرورش هندوانه به لحاظ مصرف منابع طبیعی بسیار پرهزینه و زیان ده حساب میشه

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۱:۵۳

نیترات خودسرطانزانیست ولی تشدید کننده است اگر کسی سابقه یا پیشینه داشته باشه خطرناکه درضمن نیترات اگر پخته شود خطرناکتر میشه باید ازسوسیس وکالباس ترسید

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۴:۴۶

هندوانه باید برای مصرف داخل و در شهرهای پرآب و در فصلی کشت شود که تابستان به بازار عرضه شود. نه چله زمستان ونه در شهر کم آب باید به کشاورزان، کشت جایگزین کم آب معرفی و ازشان خرید تضمینی بشود.

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۴:۵۳

سوسیس وکالباس سرطان زا وخطرناک است از خوردن کالباس وسوسیس خودداری کنیم تا دچار سرطان نشویم

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۶:۴۱

درسته ولی هرکاری کنی از سوسیس بندری نمیشه گذشت،

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۶:۳۱

باتوجه به کمبود آب تولید هندوانه وحتی صیفی جات به منظور صادرات اشتباهی بزرگ است چون هم آب را هدر میدهیم وهم صادرات روی بازار داخلی شدیدا تاثیر میگذارد ومردم بیچاره میشوند ومشتی دلال و واسطه به دلار میرسند و با این دلار ها انواع واقسام کالاهای قاچاق و

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۸:۳۳

شما بهتره یا کمبود اب از صادرات محصولات اب بر و کم ارزش دست بردارید و به سمت کاشت محصولات استراتیژیک و دانه های روغنی و کاربری در صنعت و فراوری بروید از جمله پنبه کنجد و کلزا و غیره الان صادرات هندوانه به صرفه نیست

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۲۰:۳۱

اتفاقا اگر صیفی جات درست وروی اصول کشت بشه اصلا هم آب بر نیست در سبزوار وروستای اطراف اون خربزه وکدو وهندوانه کشت میشه به وفور وجاهایی که بره زاره چه هندوانه های شیرینی داره هندوانه وهر چقدر آب بدهی وهمینطور دیگر محصولات جالیزی رو بی مزه می شوند