• شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404022719010
  • خبرنگار : 71496

ماکرون: شرایط در غزه قابل تحمل نیست

ماکرون: شرایط در غزه قابل تحمل نیست

رئیس جمهور فرانسه با تاکید بر اینکه بحران انسانی در نوار غزه غیرقابل قبول است، ابراز امیدواری کرد که به زودی این مساله را با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس جمهور آمریکا در میان بگذارد.

به گزارش ایسنا، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه در نشستی با سران کشورهای اروپایی در آلبانی اظهار کرد: شرایط انسانی در غزه قابل تحمل نیست و در حال رسیدن به سطحی از نظر تاثیرات انسانی هستیم که پیشتر از ابتدای این وضع شاهد آن نبودیم.

ماکرون گفت: در حال حاضر اولویت رسیدن به آتش‌بس در جنگ میان «اسرائیل» و جنبش حماس و ازسرگیری ارسال کمک‌های بشردوستانه به منطقه محاصره شده نوار غزه است.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، رئیس جمهور فرانسه افزود: این فرصت را خواهم داشت تا درباره این موضوع با «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسرائیل صحبت کنم و این مساله را با «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا نیز درمیان گذاشتم.

پیش از این ترامپ در پایان سفر خود به منطقه غرب آسیا در گفت‌وگوی کوتاهی با خبرنگاران در ابوظبی گفت: در نوار غزه افراد زیادی در حال مردن از گرسنگی هستند، ما مساله غزه را زیر نظر داریم و برای حل این مشکل تلاش خواهیم کرد.

رژیم صهیونیستی از دوم مارس سال جاری میلادی به هیچ عنوان اجازه انتقال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را با ۲.۴ میلیون سکنه آن نداده و از هجدهم همان ماه نیز عملیات‌ نظامی خود را پس از ۲ ماه آتش‌بس موقت ازسرگرفت و همچنان به حملات هوایی شدید خود علیه مناطق مختلف نوار غزه ادامه می‌دهد.

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه حملات جدید رژیم صهیونیستی به نوار غزه را گسترده‌ترین و مرگبارترین حملات از زمان آغاز جنگ علیه این منطقه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ توصیف کرد و نسبت به اتخاذ سیاست زمین سوخته و کشتارهای جمعی که شامل ویرانی گسترده محله‌های مسکونی و زیرساخت‌های باقی مانده در این منطقه است، هشدار داد.

سازمان جهانی بهداشت نیز تاکید کرد که شرایط انسانی در غزه به دلیل محاصره کامل و ناتوانی نهادهای امدادرسان در ارسال هرگونه کمکی برای این منطقه، به سطوح فاجعه‌باری رسیده است.

«مارگارت هریس» سخنگوی این سازمان نیز اظهار کرد: تعداد شهدای این جنگ به ۵۳ هزار تن رسیده و بیش از ۱۰ هزار بیمار از جمله هزاران کودک نیاز دارند فورا برای درمان به خارج از نوار غزه منتقل شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha